Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Έκρηξη αστυνομικού




Αγανακτισμένος αστυνομικός ξεσπά με ένα κείμενο θυμού, οργής, με ένα κείμενο μέσο για να εκφράσει τα συναισθήματα του για τα γεγονότα των ημερών μας. Γράφει χαρακτηριστικά στο facebook: "Με αφορμη τα σοβαρα επεισοδια στη λ.Αλεξανδρας (ειπα στην αρχη να μην σχολιασω αλλα δεν αντεχω) θελω να πω οτι προκειται για ενα λαο πληρως καθυστερημενο,πληρως ψεκασμενο,πληρως διανοητικα διαταραγμενο,πληρως τελειωμενο...
Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτα που συμβαινουν στη χωρα μου,αποδεικνυουν πασυφανεστατα οτι φταιει ο λαος και κανενας αλλος..Σας εχουν παρει τα σπιτια,σας εχουν πνιξει τα χρεη,σας εχουν διαλυσει τις οικογενειες,σας εχουν αφανισει καθε ελπιδα για το μελλον το δικο σας και των παιδιων σας και το μονο που σας νοιαζει ειναι πως θα σκαρφαλωσετε στα δεντρα στην λ.Αλεξανδρας...
Ωραια καταληξαμε αυριο οτι ο λαγος ειναι ο Παναθηναικος,,,,

Και????? Και????????? ΚΑΙΙΙΙΙ?????????
Σας σιχαινομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου......".

Και είναι μόνο η αρχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου