Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Κύμα αντιδράσεων από γαλάζιους βουλευτές για το φιάσκο


Κύμα αντιδράσεων από γαλάζιους βουλευτές για το φιάσκοΚικίλιας: Φιάσκο από τα λίγα - Επιβάλλονται παραιτήσεις τώρα -Κουμουτσάκος: «Προστατεύστε την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή» - Στυλιανίδης: Ενότητα και ομαλότητα ο απόλυτος στόχος Για «φιάσκο από τα λίγα» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σχετικά με το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στην εκλογική διαδικασία του κόμματος και είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εκλογές, έπειτα από απόφαση της ΚΕΦΕ.
Οι κάλπες για την έναρξη της ψηφοφορίας θα έπρεπε κανονικά να ανοίξουν στις 7 το πρωί, αλλά τελικά δεν άνοιξαν ποτέ την Κυριακή πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος.

Ενδεικτική του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ είναι κατα τα μηνύματα που αναρτούν στο Twitter βουλευτές του κόμματος όπως αυτή του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος έγραψε: «2 μήνες ίντριγκα, μικρότητες, ανικανότητα και πολιτική ουσία πουθενά.Επιβάλλονται παραιτήσεις τώρα και λύση από ΚΟ και ΠΕ».





«Παραιτήσεις των υπευθύνων τώρα» ζήτησε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ κάλεσε να προστατευθεί η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.



«Φωτιά» στο Twitter από τις αντιδράσεις









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου