Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Αυτός είναι ο μουσουλμάνος τρομοκράτης που αιματοκύλησε το Λονδίνο. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο τρομοκράτης που αιματοκύλησε το Λονδίνο 
Βρετανός πολίτης και γνωστός στις Αρχές. Γνωστός στις Αρχές φέρεται ότι ήταν ο δράστης που αιματοκύλησε νωρίς το απόγευμα το Λονδίνο. Ο άνδρας, Βρετανός πολίτης, αφού δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών, που τον είδαν να μαχαιρώνει συνάδελφό τους, μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο.
.. όπου εξέπνευσε. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι  ήταν Ασιατικής καταγωγής, τα τελευταία λεπτά γίνεται γνωστό ότι πρόκειται για Βρετανό πολίτη με καταγωγή από τη Τζαμάικα. Το όνομά του είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες Αμπού Ιζαντίν, έχει γεννηθεί στο Ανατολικό Λονδίνο το 1975.
Το όνομά του, πριν ασπασθεί το Ισλάμ ήταν Τρέβορ Μπρουκς. Είχε ριζοσπαστικοποιηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ φέρεται να είχε ταξιδεύσει στο Πακιστάν, σχετικά πρόσφατα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του ήταν Χριστιανοί, ενώ εκείνος ασπάσθηκε το Ισλάμ σε ηλικία 17 ετών.
Ο Αμπού Ιζαντίν είχε χαρακτηρίσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν γίνει στο Λονδίνο το 2005 «αξιέπαινες», ενώ είχε δηλώσει ανοιχτά πως ήθελε να πεθάνει ως βομβιστής αυτοκτονίας. Είχε συλληφθεί πολλές φορές με την κατηγορία της υποκίνησης τρομοκρατίας, ενώ είχε μιλήσει ως ισλαμιστής ιεροκήρυκας σε πολλά ειδησεογραφικά δίκτυα και διατηρούσε και προσωπικό λογαριασμό στο YouTube. 
Ο τρομοκράτης θεωρείται υπαίτιος και για τις δύο επιθέσεις που έχουν σπείρει τον πανικό στη βρετανική πρωτεύουσα: Πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητό του πεζούς στη γέφυρα του Γουέστμινστερ και ακολούθως επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό στο βρετανικό κοινοβούλιο. Τίποτα δεν έχει γίνει έως τώρα γνωστό για την ταυτότητά του, τα κίνητρά του ή πιθανούς συνεργούς του. 
Η πρώτη εικόνα του ύποπτου τρομοκράτη που πάγωσε το Λονδίνο
Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου