Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΤΙ «ΞΕΧΑΣΕ» ΝΑ ΠΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ 1952 ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ...!!!

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ «ΗΡΩΑ» ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Ο Νίκος Μπελογιάννης και οι σύντροφοι του Καλούμενος, Αργυριάδης και Μπάτσης καταδικάζονται σε θάνατο από το Στρατοδικείο. 

Στην θανατική καταδίκη μειοψηφεί ο εκτελών χρέη Στρατοδίκη Ταγματάρχης τότε Πυροβολικού Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Από τις 15 Φεβρουαρίου 1952, όπου και διεξάγεται το δεύτερο μέρος της πολύκροτης δίκης, ο Μπελογιάννης ενώπιον του Διαρκούς Στρατοδικείου Αθηνών, προσπαθεί να αντικρούσει τις κατηγορίες περί κατασκοπείας, αλλά μάταια.


ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΑΛΛΑ «ΞΕΧΑΣΕ» ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ... Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


====

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου