Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένοι λάθρο τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» σε μπαρ

Αρχικά αρνήθηκαν να πληρώσουν για όσα είχαν καταναλώσει και όταν η ιδιοκτήτρια επέμεινε, άρχισαν να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους
Επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο άνδρες αραβικής καταγωγής (ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΑΘΡΟ") σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μπαράκι στην οδό Σβορώνου 3, στην περιοχή της Συγγρού, στη Θεσσαλονίκη.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες που ήταν μεθυσμένοι αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο όσων είχαν καταναλώσει. H ιδιοκτήτρια προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι θα πρέπει να καταβάλλουν χρήματα και τότε οι δράστες εξαγριώθηκαν κι άρχισαν να πετάνε αντικείμενα εντός αλλά και εκτός του μπαρ.


Πολίτης που περνούσε από το σημείο προσπάθησε να τους σταματήσει, ωστόσο, οι δύο μαινόμενοι άνδρες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αντρών.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου