Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

«Σταχυολογήσαμε τα τέσσερα καλύτερα ψέματα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού»

Για καταιγισμό ψεμάτων από τον Πρωθυπουργό έκανε λόγο το Ποτάμι σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του Antenna. Συγκεκριμένα το κόμμα του Σταυρου Θεοδωράκη στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει:
«Από τον αποψινό καταιγισμό ψεμάτων του κ.Τσίπρα σταχυολογούμε τα τέσσερα καλύτερα:
Το ΔΝΤ, λέει, μας ζητούσε τον Οκτωβριο 42 φορές περισσότερα μέτρα. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα ψηφίσει μέτρα 3.6 δις, τότε το ΔΝΤ σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα ζητούσε μέτρα 151.2 δις!
Το «ούτε 1 ευρώ μέτρα» το είχαν, λέει, καταλάβει και αυτό λάθος οι Ελληνες, όπως και το ότι δεν θα ψηφίσει μέτρα αν δεν υπάρχει ρύθμιση για το χρέος. Τώρα, λέει, ότι θα ψηφίσει τα μέτρα και αν στη συνέχεια δεν πάρει τη ρύθμιση δεν θα τα εφαρμόσει! Αλλά στο μεταξύ αφού θα έχουν ψηφιστεί θα εφαρμόζονται.
Το γεγονός, λέει, ότι δεν γίνονται διαδηλώσεις οφείλεται στην κοινωνική κατανόηση της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Το ότι όλοι αυτοί που είχαν στήσει τραπεζάκια στο Σύνταγμα είναι σήμερα υπουργοί και οι ομαδάρχες τους είναι πλέον κρατικοί υπάλληλοι έμεινε ασχολίαστο από τον Πρωθυπουργό.

Οι ιδιωτικοποιήσεις έγιναν, λέει, επειδή οι υπουργοί του πέτυχαν υψηλά τιμήματα, όταν είναι γνωστό ότι αεροδρόμια, Ελληνικό και λιμάνι του Πειραιά δόθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση στις παλιές τιμές. Και βέβαια η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε για 45 εκατ. όταν ο κ.Σταθάκης μιλούσε για 300 εκατ., και ο ΟΛΘ πουλήθηκε για 232 εκατ. όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε ξεπούλημα τις προσφορές των 419 εκατ.

Και βέβαια η «μαντάμ Μέρκελ» πρέπει να είναι πανευτυχής από την αποψινή συνέντευξη του κ.Τσίπρα. Επιτέλους για πρώτη φορά άκουσε δημοσίως τόσα καλά λόγια από Έλληνα πολιτικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου