Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

BOMBA από τον Γιάννη Βαρουφάκη: «Ζητείστε συγνώμη από τους Ελληνες και παραιτηθείτε»!


«Να παραιτηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό αντί να μένουν στις εκ των υστέρων παραδοχές του λάθους, καλεί ο Γιάνης Βαρουφάκης όσους πρωταγωνίστησαν στη δημιουργία συνθηκών δημοσιονομικής ασφυξίας με τα λάθη που το ίδιο το ΔΝΤ παραδέχθηκε στη χθεσινή του έκθεση.
Σε άρθρο του στο προσωπικό του blog, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ζητά να παραιτηθούν όσοι έφταιξαν για τη δημοσιονομική ασφυξία της Ελλάδας και τους καλεί να ζητήσουν
συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα καλεί προς μια στροφή σε μια νέα πολιτική με άμεση ελάφρυνση του χρέους και επιμένει πως πρέπει να μπει τέλος στη λιτότητα.
«Είναι ώρα να αποκατασταθεί η ελληνική δημοκρατία» λέει χαρακτηριστικά.
Όλο το άρθρο του Γιάνη Βαρουφάκη αναλυτικά:
«Η εβδομάδα ξεκίνησε με συζήτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο που ζήτησε η Αξιωματική Αντιπολίτευση (οι άνθρωποι της Τρόικας στο εσωτερικό της χώρας) για τις προθέσεις της διαπραγμάτευσης το πρώτο εξάμηνο του 2015 και που τόλμησα να αντιμετωπίσω την Τρόικα.
Η Τρόικα που είχε οργανώσει ένα bank run πριν από τη μετακίνησή μου στο υπουργείο Οικονομικών, που με απείλησαν με κλείσιμο των τραπεζών τρεις ημέρες αφότου ανέλαβα στο υπουργείο και που προχώρησαν στο κλείσιμο των τραπεζών μας και τώρα μου χρεώνουν εμένα το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls. Όπως ένας κοινός νταής, η Τρόικα αποδείχθηκε ένθερμη οπαδός του να κατηγορεί τα θύματά της και να δυσφημεί οποιονδήποτε τολμά να αντιστέκεται στις τακτικές της.
Η αντίδρασή μου στις απαιτήσεις της Τρόικας και τις απειλές της ότι θα με οδηγήσουν ενώπιον δικαστηρίων, ήταν απλή: «Προχωρήστε, θα σας αντιμετωπίσω» τους προκάλεσα. «Σε όποιο φόρουμ θέλετε: σε κάθε αμφιθέατρο, τηλεοπτικό σταθμό ακόμη και σε δικαστική αίθουσα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου