Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η Καταναγκαστική «ισότητα» του Κομμουνισμού.Σημαιοφόροι με κλήρωση και ίδιοι βαθμοί για όλους!



Ο υπουργός παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα και ξεκινώντας από το δημοτικό οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες θα προκύπτουν βάσει κλήρωσης,καθώς όπως δήλωσε η σημαία δεν πρέπει να γίνεται βαθμολογικό έπαθλο.
Στις μνήμες όλων ήρθαν οι δηλώσεις του προηγούμενου υπουργού παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την αριστεία ως ρετσινιά.Αν αναλύσουμε λίγο βαθύτερα τις δηλώσεις Μπαλτά και το εν λόγω προεδρικό διάταγμα που αποσυσχετίζει τους σημαιοφόρους με την αριστεία θα καταλάβουμε ότι δεν
πρόκειται απλώς για κάποιες αριστερίστικες ιδεοληψίες που πρέπει να τις αμελήσουμε σαν κοινωνία,αλλά για τον θεμέλιο λίθο του φασισμού.

Θέλουν έναν κόσμο που θα είμαστε όλοι ίδιοι και όχι ίσοι

Η καταναγκαστική ισότητα θυμίζει το κρεβάτι του προκρούστη όπου όλοι πρέπει να προσαρμοστούν στα μέτρα του.
Έναν τέτοιο κόσμο ονειρεύονται και οι κομμουνιστές του Σύριζα.Έναν κόσμο όπου όλοι οι μαθητές θα έχουν τους ίδιους βαθμούς και όλοι οι εργαζόμενοι τον ίδιο μισθό.Αν κάποιος έτυχε να γεννηθεί πιο έξυπνος θα τον εγκαλούν στην τάξη.Θα είναι ένοχος επειδή είναι διαφορετικός και θα πρέπει να επεμβαίνει το σύστημα να τον κάνουν πάλι «φυσιολογικό».Αν πάλι κάποιος μαθητής έχει νοητική υστέρηση ή μαθησιακές δυσκολίες τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.Απλώς θα προσποιούμαστε ότι δεν έχει και θα είναι όλα οκ.Τα σχολεία για άτομα με ειδικές ανάγκες θα καταργηθούν.Τι και αν σε όλον τον κόσμο έχει αποδειχθεί ότι τέτοιου τύπου σχολεία αποτελούν μια ουσιαστική καινοτομία στο εκπαιδευτικό σύστημα που βοηθάει αποτελεσματικά αυτά τα παιδιά;Στο κομμουνιστικό καθεστώς Σύριζα και αυτά τα παιδιά θα πρέπει να προσαρμοστούν με τους υπόλοιπους,τους κανονικούς.
Η ισότητα για να έχει κάποιο νόημα πρέπει να προέρχεται από την ελευθερία.Αλλιώς μιλάμε για ολική ομογενοποίηση και μαζικοποίηση.Ισότητα έχουν και οι κρατούμενοι σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης γιατί θα πεθάνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο.Η ιδέα σε μια δημοκρατική κοινωνία είναι να διαχειριζόμαστε τη διαφορετικότητα με έναν ορθολογικό τρόπο που να παράγει όφελος για όλες τις πλευρές..Όχι να βαφτίζει το διαφορετικό,ίδιο,αλλά να αξιοποιεί το διαφορετικό με έναν τρόπο εποικοδομητικό.
Ο φασισμός και ο ρατσισμός ξεκινούν από την άρνηση της ύπαρξης της διαφορετικότητας.Στη Σοβιετική ένωση αποφάσισαν ότι θα είναι όλοι ίδιοι και γενοκτόνησαν όσους δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν.Οι Ναζί γενοκτόνησαν και αυτοί τους διαφορετικούς.

Άλλο ισότητα και άλλο ταυτότητα

Η ισότητα και η ταυτότητα στα μαθηματικά είναι 2 εντελώς διαφορετικές έννοιες με 2 διαφορετικά σύμβολα.Το ίσον δε σημαίνει ίδιο!

Όταν είχαν αναπτυχθεί στην Ευρώπη τα φεμινιστικά κινήματα και οι γυναίκες διεκδικούσαν την ισότητα μεταξύ των 2 φύλων υπήρχαν πολλοί άντρες που απαντούσαν ως εξής «Πως γίνεται να υπάρχει ισότητα των δύο φύλων όταν εσείς δε μπορείτε να είστε το ίδιο αποτελεσματικές με τους άντρες σε μια σειρά εργασιών που απαιτούν φυσικά προσόντα και δύναμη».Από τη μία λοιπόν οι γυναίκες διεκδικούσαν την ισότητα,δηλαδή να είναι ισάξιες,ισότιμες και να έχουν τα ίδια δικαιώματα και από την άλλη οι άντρες τους ζητούσαν την ταυτότητα.Κάτι που προφανώς δεν είχαν και δεν υπήρχε λόγος και να αποκτήσουν.

Η κομμουνιστική ισότητα του Σύριζα στο μεταναστευτικό.

Όταν ήταν σε έξαρση οι μεταναστευτικές ροές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όλοι θυμόμαστε την  μάχη που δινόταν για το αν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες ή λαθρομετανάστες.Στο δημόσιο λόγο είχε επικρατήσει να χρησιμοποιούμε τις λέξεις «πρόσφυγες» και «προσφυγικό» παρόλο που οι πραγματικοί πρόσφυγες αποτελούσαν ένα μικρό ποσοστό μόνο.Ο Σύριζα ήθελε να τους αποκαλεί όλους πρόσφυγες και να τους αντιμετωπίζει ως τέτοιους,υποτίθεται για να τους προστατέψει.Δεν ήθελε να κάνει κανέναν διαχωρισμό ανάμεσα τους.Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί πραγματικοί πρόσφυγες πολέμου που είχαν την ανάγκη πολιτικού ασύλου,έχαναν την θέση τους από οικονομικούς μετανάστες.
Οι πραγματικοί πρόσφυγες υπέστησαν μια αδικία στο όνομα μιας περίεργης και κακώς εννοούμενης ισότητας.Καταπατήθηκαν και δεν προστατεύτηκαν.

Θα δούμε πολλά τέτοια ακόμη…

Από το 2015 και μετά και αφού προκάλεσαν ζημίες στην Ελλάδα 100δις ευρώ, έχουν αλλάξει έστω για τα μάτια των θεσμών,όλες τις παλιές τους αντιλήψεις πάνω στα οικονομικά.Πλέον οι πολυεθνικές δεν είναι μπαμπούλας,κάποιες ιδιωτικοποιήσεις καλές είναι και αυτές και πέρα από το μνημόνιο δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Σταδιακά λοιπόν όλο και περισσότερο χάνουν τα ερείσματά τους με το αριστερό κοινό και αυτό θα προσπαθήσουν να το αντισταθμίσουν όσο γίνεται με τέτοιου είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα,προσπαθώντας να κρατήσουν ψηλά το αριστερό φρόνημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου