Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ή ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΤΑΛΙΝ;

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας
Η παράδοση της εξουσίας της χώρας από τη μασονοδεξιά στην ακροαριστερά, έγινε όπως είχαμε επισημάνει η αιτία ώστε ο Λαός μας να γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο των ελληνόφωνων κομμουνιστών, οι οποίοι παρουσιάζονται ακόμη και σήμερα ως «διωκόμενοι» του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος ενώ στην ουσία αποτελούν την πλέον προνομιούχο κατηγορία πολιτών.
Μια επιστολή στην καθεστωτική εφημερίδα «τα Νέα» από τον κομμουνιστή Μίκη Θεοδωράκη, συνοψίζει κατά τρόπο έξοχο τη νοοτροπία της μεταπολιτευτικής αριστεράς, της συνιδρύτριας δηλαδή μαζί με την ψοφοδεξιά του Καραμανλή του αντεθνικού
Κράτους το οποίο εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας από το 1974 και μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερη εντύπωση, προκαλεί μια φράση από την εν λόγω επιστολή, η οποία έχει ως εξής: « Με το αίμα το δικό μας που συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας τα πήρατε όλα! Κράτος, Κυβέρνηση, Παιδεία, Πολιτισμό, Στρατό, Αστυνομία, Τράπεζες, Τύπο, Τηλεοράσεις. Εμείς μείναμε στην γωνία, ουσιαστικά και πάλι (όπως στον Εμφύλιο) πολίτες β’ κατηγορίας».
Καμαρώστε λοιπόν ένα κομμουνιστή, «πολίτη β’ κατηγορίας»! Είναι δε, τόσο πολύ β’ κατηγορίας πολίτης ώστε κάθε επιστολή του να δημοσιεύεται στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης, ενώ οι Εθνικιστές «πολίτες α’ κατηγορίας» στερούνται σήμερα ακόμη και την προβολή των ομιλιών του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου από την κρατική τηλεόραση! Μια κρατική τηλεόραση την οποία βεβαίως πληρώνουν και η οποία στελεχώνεται από «πολίτες β’ κατηγορίας» -όπως ο Μίκης- με παχυλούς μισθούς και προνόμια τα οποία σαφώς και δεν απολαμβάνει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων.
Άθλιοι ψεύτες οι κομμουνιστές, με βαριά συμπλέγματα από τη συντριβή του 1949 και «αγωνιστικές» περγαμηνές κίβδηλες τις οποίες επιχειρούν να καλύψουν πίσω από το πολυδιαφημισμένο σύνδρομο καταδίωξης που τους διακατέχει. Αρκεί κανείς να κοιτάξει στους τομείς που επικαλείται ο Μίκης για να διαπιστώσει το μέγεθος των ψευδών του: Κράτος, κυβέρνηση, Παιδεία, Πολιτισμός, Στρατός, Αστυνομία, Τράπεζες, Τύπος και Τηλεοράσεις βρίσκονται στα χέρια των απογόνων των συμμοριτών. Κατά τραγική ειρωνεία και προς πανηγυρική διάψευση των ισχυρισμών Μίκη, το 2013 κατόπιν των αντισυνταγματικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, το Καθεστώς προχώρησε σε παράνομες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σε Στρατό και Αστυνομία, εκεί όπου η αριστερά των Μίκηδων διαπιστώνει πως υστερεί ιδεολογικά, όχι στις ηγεσίες βεβαίως, αλλά στους μη προνομιούχους, τα μεσαία και χαμηλόβαθμα στελέχη.
Η επιστολή Μίκη δικαιώνει αν μη τι άλλο και εκείνα τα θρασίμια της αριστερίστικης νεολαίας τα οποία διορίζονται στο Δημόσιο και επικαλούνται ως προσόν τους, τους «αγώνες» των παππούδων και των γιαγιάδων τους! Όταν ο Μίκης γράφει με τόσο μίσος κατά του Ελληνικού Λαού (και όχι κατά της καθεστωτικής εφημερίδας, μην τρέφετε ουδεμία επ’ αυτού αυταπάτη!) τότε τι μπορεί να αναμένει κανείς από τα πλουσιόπαιδα της αριστεράς που μεγάλωσαν μέσα στις ανέσεις που γεννήθηκαν από τις θυσίες των σκληρά εργαζομένων συμπατριωτών μας;
Τούτο είναι συνεπώς το βαθιά αντεθνικό και σταλινικό πρόσωπο της ελληνόφωνης αριστεράς, όσο κι αν προσπαθούν οι πολιτικάντηδες κυρίως της μασονοδεξιάς να το ωραιοποιήσουν. Από τον Πολάκη μέχρι την Μίκη η αριστερά είναι ίδια και αυτή: θρασεία, αλαζονική, βολεμένη, εκδικητική, διακατεχόμενη από απύθμενο μίσος κατά οποιουδήποτε αρνείται να προσφέρει δήλωση μετανοίας στους μεγάλους ηττημένους του συμμοριτοπολέμου.
Κλείνοντας, θα παραθέσω τους στίχους ενός ποιήματος το οποίο έγραψε ο κομμουνιστής Μίκης το 1940, όταν ήταν Σκαπανέας της Εθνικής Οργανώσεως Νεολαίας του Καθεστώτος Μεταξά:
Είμαι ένα σκαπανάκι
με ωραία φορεσιά
με κοντό παντελονάκι
και γερή κορμοστασιά
Έχω πίστη στον Χριστούλη
σεβασμό στον βασιλιά
σαν Μεγάλο Πατερούλη
αγαπώ τον Μεταξά!
Καθώς φαίνεται λοιπόν, ο «πολίτης β’ κατηγορίας» Μίκης έχει το χάρισμα να είναι πάντοτε στο πλευρό της εξουσίας. Ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός καλά, να ζήσει για να δει τους Εθνικιστές στην εξουσία ώστε να απολαύσουμε ξανά τα εθνικιστικά του ποιηματάκια!
Πηγή: Αντεπίθεση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου