Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Η Γερμανία απαγόρευσε τη λειτουργία της ιστοσελίδας των ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ indymedia. Εμείς ΕΔΩ τους ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για indymedia
Στην υπο Γερμανική κατοχή Ελλάδα τα περισσότερα μέλη τους είναι στην Κυβέρνηση, ή Βουλευτές ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ή ΠΡΟΕΔΡΟΙ οργανισμών (ΕΑΣΘ), στεγάζουμε με ΑΣΥΛΙΑ πολλούς εγκληματίες βάνδαλους στο ΕΜΠ με τα "εργαλεία" τους -βόμβες, βενζίνες, ρόπαλα, βαριοπούλες, μπαλτάδες, κλοπιμαία, λαθραία κ.λ.π.- πληρώνουμε ΟΛΑ τα έξοδα λειτουργίας τους απο γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, σερβερ κρατικό, μέχρι φωτα, νερά, τηλέφωνα κ.λ.π...
Την απαγόρευση λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας του γερμανικού «linksunten.indymedia.org» ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές ασφαλείας, η ιστοσελίδα θεωρείται το βασικό μέσο της ακροαριστεράς στη χώρα, ενώ ως αιτιολογία για την απόφαση αναφέρθηκε ότι η λειτουργία της διαδικτυακής πύλης παραβίαζε τον ποινικό κώδικα και στρεφόταν κατά της συνταγματικής τάξης.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Der Spiegel», η ενέργεια του υπουργείου Εσωτερικών δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αμβούργο τον περασμένο Ιούλιο, κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου