Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΤΖΙΤΖΙΚΟΥ! Σε ποιο πόστο τον βάζει ο Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, διόρισε ένα εκ των πρώτων μελών του προσωπικού του στον Λευκό Οίκο, ο Τζορτζ Τζιτζίκος αποχωρεί από την θέση του και αναλαμβάνει νέες αρμοδιότητες.
Όπως αναφέρει το Associated Press, o Ελληνοαμερικανός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη διοργάνωση των επίσημων ταξιδιών του Αμερικανού προέδρου, θα επιστρέψει στο δυναμικό της εκστρατείας του Τραμπ και πιο συγκεκριμένα στην διοργάνωση των εκδηλώσεών του, που συνεχίζονται και μετά την ανάληψη της προεδρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρηση του Τζιτζίκος από τον Λευκό Οίκο είχε προγραμματισθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με την αποχώρηση του, επίσης ομογενούς, προσωπάρχη του Τραμπ, Ράινς Πρίμπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου