Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Οι «Σημαιοφόροι» ΣΥΡΙΖΑ... ρίχνουν το twitter: Ο κάθε τυχάρπαστος όταν μεγαλώσει, γιατί όχι, και πρωθυπουργός

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει viral η είδηση και να σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media - Διαβάστε τα πιο καυστικά τιτιβίσματα χρηστών: «Να μαθαίνει το παιδί ότι χωρίς τύχη δεν πας πουθενά» - Δυσάρεστη η επίγευση και για τον πολιτικό κόσμο 
Το υπουργείο Παιδείας βάζει τέλος στην αριστεία και με τη «βούλα», αφού στα δημοτικά σχολεία οι σημαιοφόροι θα βγαίνουν έπειτα από κλήρωση και όχι βάσει της βαθμολογίας τους.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει viral η είδηση και να σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media.

Εκτός από μερίδα του πολιτικού κόσμου, πολλοί χρήστες στο twitter έσπευσαν να λοιδορήσουν την απόφαση αυτή που διχάζει τον ελληνικό λαό.

«Σημαιοφόροι με κλήρωση, πλήγμα στους άριστους, πτυχιούχοι με δίσκο σερβιτόρου, πορεία προς την ανάπτυξη. Ελλαδιστάν, 2017», διαβάζουμε σε ένα tweet.

«Σημαιοφόροι βάσει κλήρωσης, ώστε ο κάθε τυχάρπαστος να γίνεται σημαιοφόρος και όταν μεγαλώσει, γιατί όχι, και πρωθυπουργός».

«Σημαιοφοροι με κληρωση & οχι απο αριστεια στην εποχη του συριζα.
Τα ιδεοληπτικα μαντροσκυλα του συριζα εχουν διαλυσει καθε αξια», γράφει μια άλλη ανάρτηση.


Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets που τραβούν το ενδιαφέρον
Άδωνις-Κουμουτσάκος για Σημαιοφόρους με λοταρία
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσω twitter, σε αιχμηρό ύφος, έστειλε το δικό του μήνυμα, από την πλευρά του πολιτικού κόσμου: Σημαιοφόροι με λοταρία! Η κυβέρνηση επιτίθεται με εμμονή στην αριστεία. Διάβρωση αρχών και αξιών παντού. Όλα στην τύχη!Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε ένα καυστικό tweet, το οποίο και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου