Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ο Θάνος Αξαρλιάν θα ήταν 48 ετών αν η Εγκληματική Συμμορία «17 Νοέμβρη» δεν τον δολοφονούσε 14.07.1992 ως... παράπλευρη απώλεια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΈνας από τους πρώτους νόμους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ήταν (σχεδόν) φωτογραφικός και αν δεν υπήρχαν οι αντιδράσεις των συγγενών και των πρεσβειών, θα είχε οδηγήσει, στην αποφυλάκιση Ξηρού. Ακολούθως, ήρθαν νόμοι που άλλαξαν το καθεστώς για τις άδειες των Τρομοκρατών και έτσι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Μεταπολίτευσης, ο Κουφοντίνας, σουλάτσαρε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ στο κέντρο της Αθήνας
Θυμάμαι, επίσης, κάθε τόσο, να γίνεται θέμα στα ΜΜΕ η (νέα) άδεια Κουφοντίνα, η διάρκειά της και η μεταγωγή του κατά συρροή Δολοφόνου σε Αγροτικές φυλακές, λες και είχε κλέψει ποδήλατο.

Οι πλέον μυημένοι γνωρίζουν και τα όσα είχε καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ με αποκαλυπτικές συνομιλίες,προνομιακές σχέσεις αλλά και το ρόλο κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος του 2015 …
Όλα αυτά, δια μαγείας τελείωσαν μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου. Οι Κουφοντίνες και οι φίλοι του ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ. Για άδεια ούτε συζήτηση, ενώ ουδείς τολμά να το επαναφέρει. Άρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ή έστω ένα τμήμα του, είχε προσωπικό ενδιαφέρον. για τα "δικαιώματα" των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. Όλα ήταν πολιτικές αποφάσεις σύμφωνα με το πολιτικό κλίμα που επικρατούσε την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η εξέλιξη των γεγονότων μιλά από μόνη της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου