Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Πυρκαγιά στον καθεδρικό της Νάντης: Ομολόγησε ΛΑΘΡΟ που εργαζόταν ως εθελοντής

Ο 39χρονος άνδρας «ομολόγησε στη διάρκεια την πρώτης του εμφάνισης ενώπιον δικαστή » και τέθηκε υπό κράτηση

Μία εβδομάδα μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στον καθεδρικό ναό της Νάντης στη δυτική Γαλλία, ένας Ρουαντέζος εθελοντής που εργαζόταν στην εκκλησία ομολόγησε την πράξη του και τη νύκτα του Σαββάτου προς Κυριακή τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 39χρονος άνδρας «ομολόγησε στη διάρκεια την πρώτης του εμφάνισης ενώπιον δικαστή ότι έβαλε τρεις εστίες φωτιάς στον καθεδρικό ναό», διευκρινισε ο εισαγγελέας της Νάντης Πιερ Σενές σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα Presse-Ocean.

O Ρουαντέζος πρόσφυγας είχε αρχικά συλληφθεί στις 18 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στον καθεδρικό ναό του 15ου αιώνα Πιερ ε Σεν Πολ, όμως αφέθηκε ελεύθερος την επομένη χωρίς να του απαγγελθούν κατηογρίες. Οι ερευνητές θέλησαν να τον ανακρίνουν διότι στην εκκλησία δεν εντοπίστηκαν σημάδια διάρρηξης και ήταν γνωστό ότι το βράδυ που ξέσπασε η φωτιά ο 39χρονος άνδρας είχε αναλάβει να κλειδώσει τον ναό.

Η πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό της Νάντης ξέσπασε 15 μήνες μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε την Παναγία των Παρισίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου