Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Αίγιο: Nύφη το σκασε αφήνοντας σημείωμα στο γαμπρό;

Τελευταία στιγμή φαίνεται να έκανε πίσω μια νεαρή γυναίκα που παντρευόταν σε περιοχή του Αιγίου.

Η μέλλουσα νύφη λίγο πριν φορέσει με το νυφικό της, φέρεται πως άλλαξε γνώμη και συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε να παντρευτεί τον άντρα με τον οποίο ήταν ήδη αρραβωνιασμένη για αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με το tempo24, η παρολίγον νύφη, το μετάνιωσε λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο και εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω της ένα γραπτό σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι δεν ήθελε να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της.

Όλα,όπως λέει το δημοσίευμα, έγιναν τόσο γρήγορα και ξαφνικά που η οικογένεια δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει τους καλεσμένους που άρχισαν να φτάνουν στην εκκλησία και οποίοι έκπληκτοι συνειδητοποίησαν ότι ο γάμος είχε ματαιωθεί.

Πηγή: tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου