Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

«Καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας με επικεφαλής τον Τσίπρα»

Xείμαρρος ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm “έσφαξε” για μία ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενη στην υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ενώ εστίασε και στο Μάτι και στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βγήκαν στη δημοσιότητα.


«Η περίπτωση του κ. Παπαγγελόπουλου είναι μια περίπτωση για την οποία σωστά κινήθηκε η διαδικασία της προανακριτικής επιτροπής και σωστά υπήρξε η απόφαση παραπομπής» δήλωσε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Αναφορικά με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, τόνισε ότι «η περίπτωση του κ. Παπαγγελόπουλου είναι μια περίπτωση για την οποία σωστά κινήθηκε η διαδικασία της προανακριτικής επιτροπής και σωστά υπήρξε η απόφαση παραπομπής όμως το να γίνει μια δίκη μόνο για τον Παπαγγελόπουλο αποτελεί όχι απλώς αποπροσανατολισμό αλλά και τελικά και ματαίωση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας και της κοινωνίας και της αξίωσης των ανθρώπων για δικαιοσύνη».
«Δεν ήταν ένας Παπαγγελόπουλος μόνος του, ούτε ήταν ένας υπουργός που έκανε τους κεφαλιού του ερήμην και εν αγνοία του πρωθυπουργού και άλλων υπουργών», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.
Για τις αποκαλύψεις στο Μάτι
Αναφερόμενη στις αποκαλύψεις για την πυρκαγιά στο Μάτι, επισήμανε ότι «από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών έχει ξεσκεπαστεί ένα παρασκήνιο το οποίο είναι ανατριχιαστικό.
Για αυτό το παρασκήνιο εγώ είχα καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά και υπόμνημα, για την ενεργοποίηση δηλαδή την παρασκηνιακή υπουργών και συνολικά της κυβέρνησης σε μια υπόθεση στην οποία θρηνήσαμε 102 ανθρώπους διαπιστώνεται ότι υπήρχε παραδικαστική και παρασκηνιακή λειτουργία σε επίπεδο αδιανόητο».
«Σε επίπεδο απόπειρας επηρεασμού και απόπειρας εκβιασμού πραγματογνώμονα να μην αποδοθούν ευθύνες ποινικές σε κυβερνητικά στελέχη και σε αυτοδιοικητικά στελέχη.
Μιλάμε για καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας, όχι μόνο για την καταδίωξη αντιπάλων όπως είναι η περίπτωση Novartis αλλά ακόμα και για τη συγκάλυψη κακουργημάτων όπως είναι το κακούργημα της έκθεσης και το κακούργημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο στην υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.
«Δεν είναι δυνατόν να μείνει ανέλεγκτος ο κ. Τσίπρας που ήταν ο επικεφαλής . Δεν είναι δυνατόν να μείνει ανέλεγκτος ο κ. Παππάς, ο κ. Κοντονής, ο κ. Καλογήρου. Δεν είναι δυνατόν αυτές οι υποθέσεις από τις οποίες αναδύεται ένα δυσώδες παρασκήνιο και αποκαλύπτεται ότι κάποιοι εργαλειοποίησαν την εξουσία για ίδιον όφελος δεν είναι δυνατόν αυτές οι υποθέσεις να μην οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», υπογράμμισε η ίδια.
«Και αν τελικώς επικρατήσει αυτή η προσέγγιση την οποία έχει διατυπώσει ο κ.Μητσοτάκης ότι δηλαδή δεν πάω τον πολιτικό μου αντίπαλο στη Δικαιοσύνη κοκ αυτό θα σημαίνει κάτι πολύ κακό για τη δικαιοσύνη στη χώρα μας.
Διότι σημαίνει ότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός, και ο σημερινός πρωθυπουργός, αντιμετωπίζει τα ζητήματα δικαιοσύνης σαν να είναι ιδιωτική του υπόθεση και προσωπική του προαίρεση. Δεν είναι ούτε ιδιωτική υπόθεση ούτε προσωπική προαίρεση», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου