Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

«Αιχμηρό σχόλιο» ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Οι Ελληνες δεν θέλουν να ξαναζήσουν τις «επιτυχίες» Τσίπρα

Με ένα αιχμηρό σχόλιο που συνοδεύεται με φωτογραφία η Νέα Δημοκρατία απαντά στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την επέτειο ενός έτους από την διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το σχόλιο για την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύεται από την συγκλονιστική φωτογραφία που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει έναν συνταξιούχο να είναι καθισμένος στο πεζοδρόμιο και να κλαίει μετά την επιβολή capital controls τον Ιούλιο του 2015.

Το σχόλιο της ΝΔ αποτελείται από λίγες λέξεις και αναφέρει: «Ιούλιος 2015: Οι Έλληνες δε θέλουν να ξαναζήσουν τις «επιτυχίες» του κ. Τσίπρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου