Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Νέα fake news Παππά για δήθεν βλάβες στα λεωφορεία


Σε νέα διασπορά fake news προχώρησε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέλαβε 40 μεταχειρισμένα λεωφορεία από τα οποία κανένα δεν εκτελεί δρομολόγια, καθώς η πλειονότητα παρουσιάζει βλάβες, κάτι το οποίο διέψευσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και οι εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο στο Ρέντη.

Η «αυτοψία» Παππά στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ:



Η δημοσίευση του Νίκου Παππά στο facebook:

 
Το επιτελικό μπάχαλο Μητσοτάκη και Καραμανλή στα ΜΜΜ, επιχειρήθηκε να καλυφθεί με επικοινωνιακό σόου.

❗️Παρέλαβαν 40 μεταχειρισμένα λεωφορεία, με τα περισσότερα να έχουν πάνω από 500 χιλιάδες χλμ.
❗️Κανένα από τα οχήματα του αμαξοστασίου της Πέτρου Ράλλη δεν εκτελεί δρομολόγια, καθώς η πλειονότητα παρουσιάζει βλάβες.
❗️Οι ανάγκες για ανοιγόμενα παράθυρα έχουν καλυφθεί με πρόχειρες και ανεπαρκείς πατέντες.
❗️Το κόστος ενοικίασης των μεταχειρισμένων λεωφορείων είναι λίγο μικρότερο από το κόστος αγοράς νέων.
Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι να κομπάζουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου