Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 Όποιος θέλει να δει στ’ αλήθεια από πού κρατάει η σκούφια πολλών σκληρών κακοποιών, αυτών που δρουν στη βαριά εγκληματικότητα, ας πάει στα Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων και στα Μικτά Ορκωτά, να διαβάσει τα ονόματα και να δει φάτσες.
Πολυεθνική Βαβέλ, με ιδιαίτερη συμμετοχή από συγκεκριμένες εκλεκτές ράτσες, άνθρωποι που ήρθαν παράνομα ή και νόμιμα στη χώρα, όπως από βαλκανικές χώρες ή από τον Καύκασο, και ζουν με το πιστόλι, το μαχαίρι και τον λοστό. Μια επίσκεψη, λοιπόν, στα Κακουργοδικεία της χώρας θα σας… κατεδαφίσει πολλές αγαπουλιάρικες διεθνιστικές ψευδαισθήσεις. Υπάρχουν χώρες με κοινωνίες όπου η ανθρώπινη ζωή είναι πιο φτηνή κι από τα τσιγάρα. Και μας έχουν κουβαληθεί πολλοί από αυτές. Σήμερα είσαι ευτυχισμένος με την οικογένειά σου και κάποιοι από αυτούς γι’ αυτά που έχεις ή που νομίζουν ότι έχεις και θέλουν να τα αρπάξουν για εύκολη ζωή μπορεί να σ’ τα κάνουν όλα συντρίμμια, να δεις ό,τι αγαπάς βουτηγμένο στο αίμα, με σβησμένα μάτια.
Αυτοί που σας λένε να «κάνετε ότι κοιμάστε» και πως «μα συμβαίνουν παντού» κοιμούνται και κυκλοφορούν με ένοπλη φρουρά και σας λένε ψέματα, διότι δεν δίνουν δεκάρα για τη ζωή σας.
Γιατί βρίσκονται στη χώρα τόσοι αλλοδαποί κακοποιοί, τόσοι παράνομοι αλλοδαποί; Διότι κάποιοι, τους οποίους εσείς ψηφίσατε και κυβέρνησαν και κυβερνούν, τους επέτρεψαν να μπουν και να κινούνται μέσα στη χώρα, και κάνουν ό,τι μπορούν, γιατί τρέμουν το διεφθαρμένο διευθυντήριο των Βρυξελλών, για να διευκολύνουν τον εποικισμό, που φέρνει ένα ικανό ποσοστό κακοποιών – κοινωνικών λύκων μέσα στη χώρα, θύματα των οποίων είναι αθώοι Έλληνες. Για τους εισαγόμενους κακοποιούς το πρώτο μέτρο πρόληψης είναι απλό: να μην είναι εδώ.
Μα γιατί δεν αφομοιώθηκαν, άραγε; Γιατί είναι πολλοί, γιατί οι περισσότεροι προέρχονται από κοινωνίες με αξίες ασύμβατες με τις δικές μας και για κάποιους από αυτούς η ανθρώπινη ζωή, ο σεβασμός στην ιδιωτική περιουσία, η γενετήσια ελευθερία του άλλου είναι τίποτε, άγνωστες έννοιες.
Ο αποτρεπτικός ρόλος των ποινών δεν υπάρχει πια. Και δεν φταίνε μόνο οι Παρασκευόπουλοι. Πέρασε καιρός από τότε. Οι νυν είχαν άφθονο χώρο και χρόνο να πράξουν, παρά να προσκυνούν την αριστερίλα και τον πολιτισμικό μαρξισμό. Δεν υπάρχουν ούτε θανατική ποινή ούτε αληθινά ισόβια. Το έγκλημα πια συμφέρει και έχουμε μαζέψει στη χώρα τη Σάρα και τη Μάρα.
Αφού δεν μπορούμε να σκοτώσουμε τέτοια τομάρια, θα πετάμε το κλειδί.
Λέω κάτι απλό. Μέσα στο σπίτι σου, όχι να το πηγαίνεις βόλτα, να δικαιούσαι να έχεις όπλο, το οποίο, αν εισβάλλουν κακοποιοί, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις, χωρίς να πας κατηγορούμενος. Σε πολλά σπίτια υπάρχουν ήδη νόμιμα όπλα, κυνηγετικά, που είναι μια χαρά για νόμιμη άμυνα. Αν όμως το χρησιμοποιήσεις και σκοτώσεις τον υποψήφιο ληστή, κλέφτη, φονιά, βιαστή, θα βρεις τον μπελά σου. Να θεσπίσουμε οικιακό – οικογενειακό άσυλο και την υπεράσπισή του, χωρίς τις σημερινές ασάφειες του νόμου, που λειτουργούν υπέρ των κακοποιών.
Το ποινικό σύστημά μας ούτε σωφρονίζει ούτε τιμωρεί ούτε αποτρέπει. Φονιάδες, ληστές, κλέφτες, παιδεραστές, βιαστές μπαίνουν, ξεκουράζονται, αποφυλακίζονται γρήγορα και κάνουν τα ίδια. Συνεχίστε να γράφετε θεωρίες και κραυγές. Μόνο με μια πολιτική μηδενικής ανοχής μπορούμε να εξοντώσουμε τις αγέλες των καθαρμάτων που τριγυρνούν στη χώρα.
Οι ποινές πλέον είναι γελοίες. Το έγκλημα πλέον συμφέρει. Συνδυάστε το με τις ορδές παρανόμων που επιτρέψαμε να μπουκάρουν και αλωνίζουν και έχετε τη δυστοπία που έχτισε η ψευτοελίτ μας. Οικιακό άσυλο, λοιπόν, με ελεύθερη οπλοκατοχή και θεσπισμένη αυτοάμυνα εντός του, αυστηρές ποινές, αληθινά ισόβια, απέλαση όλων των παρανόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου