Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ιστορική ημέρα η 7η Ιανουαρίου, το ομολόγησαν πώς έπαιρναν τα πρωταθλήματα!

08-01-2024

    Τάσος Νικολογιάννης

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη ομολογία του επίσημου Ολυμπιακού, ότι υπήρχε η παράγκα του Θωμά και την δικαίωση των φίλων του Παναθηναϊκού, που για 20 χρόνια φώναζαν, αλλά τους χλεύαζαν.

Η 7η Ιανουαρίου 2024 θα γραφτεί σαν ιστορική ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο επίσημος Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου της κ.Κούγια ομολόγησε ότι υπήρχε παράγκα του Θωμά. Ναι αυτή η παράγκα, που για 20 χρόνια έδινε πρωταθλήματα, που οι βουτιές μετατρεπόντουσαν σε πέναλτι, που ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωταθλήματα, που δεν άξιζε.

Όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το φώναζαν, το έλεγαν και άκουγαν κάτι για ψυχές πρωταθλητών, και κάτι «φτιάξτε ομάδα να κερδίσετε και την διαιτησία». Και για να είμαι ειλικρινής, αυτή η παράγκα χτύπησε όλες τις ομάδες και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε πληγεί περισσότερο από όλους, αφού πέρναγε στα προημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ και του ΟΥΕΦΑ και εδώ ετσιθελικά του έκλεβαν τα πρωταθλήματα.

Και ήρθε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χθες και είπε επίσημα αυτό,

που φώναζαν όλες οι ομάδες για 20 χρόνια και από τον Ολυμπιακό τους χλεύαζαν. Τέτοια επιβεβαίωση από τα επίσημα χείλη της πιο ευνοημένης ομάδας επί εποχής παράγκας είναι ιστορική.

Θα πει κάποιος «και τι να το κάνω ρε φίλε; Ας γυρίσουν πίσω και τα πρωταθλήματα, που μου έκλεψαν». Σωστή άποψη, αλλά επειδή δυστυχώς το δεύτερο δεν γίνεται το πρώτο είναι πλήρης δικαίωση. Ώστε υπήρχε παράγκα του Θωμά ε; Ελα ρε, σοβαρά. Δηλαδή ο Αλεξανδρής, ο Τζόρτζεβιτς και τα άλλα παιδιά δεν είχαν την καρδιά του πρωταθλητή; Δεν τα έπαιρναν κρυστάλινα και καθαρά τα πρωταθλήματα ; Ρε τι μαθαίνουμε το 2023, για το 2002.

Είναι αυτό που λέμε τα μολογάνε μόνοι τους! Μας έφτιαξε την Κυριακή ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στην πρώτη θέση, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος της ομάδας πανηγύρισε πιο πολύ αυτή την δήλωση. 20 χρόνια μας έσφαζαν, 20 χρόνια μας έκλεβαν, 20 χρόνια μας χλεύαζαν και τώρα έρχονται και λένε οι ίδιοι ότι «ναι το κάναμε».

Από κει και πέρα είναι φανερό, ότι αυτή η 20ετία της παράγκας έφτιαξε μία νοοτροπία η εμείς, η κανείς. Και έτσι όποτε χάνει, η δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός έχει δεν έχει δίκιο τα ρίχνει στην διαιτησία. Αν πάντως η διαιτησία φέτος δεν τον άφησε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία, ποιος ο λόγος να φύγει ο Μαρτίνεθ και να αλλάξουν ένα σωρό παίκτες; Το ένα δεν κολλάει με το άλλο.

Είναι φανερό ότι χωρίς το 100-0 ο Ολυμπιακός δεν αντέχει και επειδή αυτό φαίνεται, ότι πέρασε θέλει να διαλύσει το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο. Προσοχή, δεν λέω, ότι όλα είναι καλά. Πέρυσι στο τέλος του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός έφαγε την πιστολιά του Νταμπάνοβιτς και έχασε το πρωτάθλημα και την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός δεν τήρησε το fair play και ο πρόεδρος του και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα δέχθηκε το αίτημα της ΑΕΚ και αντί να δώσει αναβολή τριών ημερών έβαλε τον Παναθηναϊκό να παίξει με 18 κρούσματα και φυσικά η ομάδα έχασε το ματς και το πρωτάθλημα. Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Καληνύχτα και πάντα τέτοια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου