Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Η ΕΠΟ έστειλε στον εισαγγελέα ΠΑΕ Ολυμπιακό, Β.Μαρινάκη και Α.Κούγια για ανακοινώσεις και δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

 


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ έστειλε στον εισαγγελέα ΠΑΕ Ολυμπιακό και Α.Κούγια για τις δηλώσεις τους μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Και συνακόλουθα και τον Β.Μαρινάκη αφού ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Α.Κούγιας ξεκαθάρισε ότι οι εκφράζει την άποψη του Β.Μαρινάκη.

Μάλιστα ζήτησε τη συσχέτιση δηλώσεων και δημοσιευμάτων με την έρευνα για τη βία που είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με χθεσινές δηλώσεις και δημοσιεύματα μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε, όπως είχε υποχρέωση, τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Ζήτησε μάλιστα τη συσχέτιση αυτών με τη διεξαγόμενη έρευνα για την οπαδική βία».

Είναι σαφές ότι η ΕΠΟ απαντά με τρόπο που «θα τεντώσει στο σχοινί» περαιτέρω στο ποδόσφαιρο και είναι βέβαιο ότι η κίνηση δεν γίνεται εν αγνοία του Μαξίμου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου