Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Κασσελάκης: Περιοδείες με σκάφος από το Καστελλόριζο στις Κυκλάδες-Στις ΗΠΑ στις 13 Απριλίου

Πυκνό πρόγραμμα εκκινεί ο Στέφανος Κασσελάκης με την επιστροφή του από την Κρήτη. Σε κάθε πόλη θα κάνει και από μια ομιλία, στα πρότυπα της εκδήλωσης του Κερατσινίου, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την επιστροφή του από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, αρχίζουν και οι εκδηλώσεις, με πρώτη αυτή την ερχόμενη Τετάρτη για το Κράτος Δικαίου.

Θα ακολουθήσει η κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου στις 18 Απριλίου, μετά τις προκριματικές εκλογές, που θα διεξαχθούν, με τη συμμετοχή και φίλων του κόμματος, την προηγούμενη Κυριακή, 14 Απριλίου.

Κόπηκαν υποψήφιοι -Στην εφορευτική ο Φώτης Κουβέλης

Η λίστα τελικά των υποψηφίων κλείδωσε στους 203 υποψηφίους, καθώς έγινε και τρίτη διαλογή στα βιογραφικά, ενώ κρίθηκε αναγκαίος και ο περιορισμός των υποψηφίων για να μπορούν να διεξαχθούν οι εκλογές χωρίς προβλήματα.
Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής θα είναι ο Φώτης Κουβέλης.

Ταξίδι στις ΗΠΑ για Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, 13 με 16 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, ενώ δεν αποκλείεται, αν βγει το πρόγραμμα, να επισκεφθεί και την Ουάσιγκτον. «Εκδηλώσεις ομογένειας» ο επίσημος λόγος.

«Ναυτική εβδομάδα» με Κασσελάκη και Αποστολάκη

Αμέσως μετά θα αρχίσει αυτό που στην Κουμουνδούρου ονόμασαν «ναυτική εβδομάδα», με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ναύαρχο Αποστολάκη να επαναλαμβάνουν το μοντέλο των εθνικών εκλογών με την περιοδεία που είχαν κάνει από τα Δωδεκάνησα μέχρι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με σκάφος.

Έτσι, και αυτή τη φορά οι δυο τους, πάλι με σκάφος, θα ξεκινήσουν από το Καστελλόριζο και θα φτάσουν μέχρι και τις Κυκλάδες.

Σημαντική η στάση στην Κω, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση για την Υγεία, με τις μνήμες νωπές από την ατυχή ασθενή που απεβίωσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο στην καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Πριν τη «ναυτική εβδομάδα», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στις 19 ή στις 20 του μήνα να μεταβεί στην Κύπρο.

Πέντε οι εκλεκτοί για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το ότι οι πέντε θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο που εξουσιοδοτήθηκε από το κόμμα ο κ. Κασσελάκης να συμπληρώσει με πρόσωπα της επιλογής του δεν θα είναι απαραίτητα και από τους υποψηφίους των προκριματικών. Επομένως, δεν αποκλείεται να μιλάμε και για πρόσωπα-έκπληξη, με τους συνεργάτες του προέδρου πάντως να αποκλείουν κατηγορηματικά επιλογές τύπου διάσημων και επωνύμων της δημόσιας ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι πέντε θα είναι πρόσωπα εκτός προκριματικών, καθώς δεν παύει να υπάρχει ο περιορισμός της ποσόστωσης 50-50 ανδρών και γυναικών.

«Δεν φουσκώνουν τα μυαλά μας»

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα», ενώ έχει ενδιαφέρον το ότι χρησιμοποιούν και τη λέξη «σοβαρότητα» για τη στρατηγική και την επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές.

Μάλιστα, προσθέτουν πως, πέρα από την ανοδική τάση και επιστροφή στη δεύτερη θέση, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ερώτημα «Συμφωνείτε με την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές;», με το 35% που απαντά θετικά να θεωρείται μεγάλη και ευρεία αποδοχή από την κοινωνία.

Επίσης, κομματικοί παράγοντες θύμιζαν με νόημα ότι όταν αντίστοιχα είχε θέσει το αίτημα για εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας την προηγούμενη τετραετία και μάλιστα μετά τα μέσα της θητείας της πρώτης κυβέρνησης Μητσοτάκη, το ποσοστό αυτό ήταν πολύ χαμηλότερο, και μάλιστα το ερώτημα τότε δεν ήταν και προσωποποιημένο πάνω στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΛΑΚΗΣ
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου