Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Η Έλενα Ακρίτα απαντά στο εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφκσι: «Δεν ζητάω συγγνώμη, θα τα πούμε στα δικαστήρια»

 Αρνείται να ζητήσει συγγνώμη η Έλενα Ακρίτα από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη όπως η ίδια δηλώνει σε ανάρτησή της, αντιδρώντας στο εξώδικο εναντίον της.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, «θα τα πουν στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα».

Νωρίτερα, η σύζυγος του Πρωθυπουργού με εξώδικη δήλωσή της, απάντησε στις κατηγορίες της κ. Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία, που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
Εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμποφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου