Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΘΝΙΚΟΣΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ

 Όλη η Ευρώπη ανησυχεί, αλλά για άσχετους λόγους και όχι για τον κίνδυνο αλλοίωσης της φυσιογνωμίας, της θρησκείας και της εθνικότητας της Ευρώπης.

Αυστηρό κλείσιμο των συνόρων από όλα τα κράτη της Ευρώπης, όσο είναι ακόμη καιρός!!! 

 

Διόνυσος,  15Σεπτεμβρίου 2024

Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος

Όλη η Ευρώπη επί οδός, μετά την δήλωση του Γερμανού Καγκελάριου ότι θα κλείσει τα σύνορά του στους λαθρομετανάστες. Όσο η Γερμανία χρειαζόταν εργατικό προσωπικό, δεχόταν προθύμως κάθε λαθρομετανάστη. Τώρα που η οικονομία της φθίνει, κάτι πρωτάκουστο για μια παραγωγική και εργασιομανή θα έλεγα, Γερμανία. Άρα η Γερμανία λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν θέλει άλλους και οι νότιοι Ευρωπαίοι, φοβούνται μήπως η Γερμανία στείλει του περισσευούμενους αυτούς στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους.

Το ένα λάθος πάνω στο άλλο. Λάθος η επίκληση της πρώτης χώρα εισόδου τους, όταν ύστερα από αρκετά χρόνια που τους χρησιμοποιούσαν στην παραγωγική διαδικασία, τώρα που έχουν οικονομικά προβλήματα θέλουν να τους ξεφορτωθούν. Άπαξ και τους δέχτηκες και τους ενέταξες στην παραγωγική διαδικασία, αποποιήθηκες του δικαιώματός σου να τους διώξεις. Μια ζωή η Γερμανία μόνο το στενό δικό της δικαίωμα κυριαρχεί και ύστερα γαία πυρί μιχθήτω. Λάθος όταν οι Ευρωπαίοι και άλλοι, πίστεψαν ότι η Γερμανία έχει αλλάξει. Το DNAτου Γερμανού ποτέ δεν αλλάζει και αυτό να το έχουν κατά νου οι λοιποί εταίροι.

Το μεγάλο λάθος, όμως είναι ότι η λεγόμενη ανοχή, είτε διότι χρειαζόμαστε εργάτες, είτε κυρίως για ανθρωπιστικούς λόγους, είμαστε υποχρεωμένοι να περιθάλψουμε τους δυστυχείς (;) αυτούς Μουσουλμάνους.Η ιστορία πάντα διδάσκει και για το λόγο τούτο, τουλάχιστον οι ιθύνοντες των κρατών της Ευρώπης, οφείλουν να την γνωρίζουν πολύ καλά για να μη γίνουν στο τέλος θύματα αυτής τους της άγνοιας.

Η μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης είναι ένα αρκετά πολύχρονο παλαιό σχέδιο της Τουρκίας, που θέλει να ηγηθεί και σε αυτήν την προσπάθεια. Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, τον 15ο αιώνα, ως παντοδύναμος που ήταν τότε, θέλησε να μουσουλμανοποιήσει την Ευρώπη δια των όπλων, αλλά ευτυχώς απέτυχε. Τον Μέγα Αλέξανδρο έχοντας ως πρότυπό του, ήθελε να κατακτήσει όλη την Ευρώπη και να την μουσουλμανοποιήσει όπως όλες τις άλλες χώρες που κατέκτησε.

Οι Αψβούργοι, ως ανερχόμενη τότε δύναμη στην Ευρώπη, νίκησε το Σουλεϊμάν στη Βιέννη το 1529 και έτσι κόπηκε η προέλαση του στην Ευρώπη. Κάποιος άλλος Σουλτάνος, μέχρι τον σημερινό τον Ερντογάν, είχε πει ότι, αν δεν μπορέσαμε να μουσουλμανοποιήσουμε την Ευρώπη με τα όπλα, θα την κατακτήσουμε ειρηνικά.

Την αποστολή αυτή έχει αναλάβει ο Ερντογάν, ως άλλος Μεγαλοπρεπής που θεωρεί τον εαυτόν του, με την αθρόα εισβολή με τους λαθρομετανάστες. Γνωρίζοντας ο Ερντογάν όλες τις αδυναμίες των ηγετών της Ευρώπης, επηρεαζόμενοι από το πλήθος των αριστερών δήθεν φιλάνθρωπων, στηρίχθηκε ακριβώς σε αυτήν τους την αδυναμία και εκτελεί το σχέδιό του, σχεδόν ανεμπόδιστος.

Τον κίνδυνο της μουσουλμανοποίησης οφείλουν να αντιληφθούν όλοι οι Ευρωπαίοι. Τούτο διότι: (α) Οι μουσουλμάνοι δεν εντάσσονται ποτέ σε ευρωπαϊκή κοινωνία. Παράδειγμα η Γαλλία που οι μουσουλμάνοι αποτελούντο 10% από όταν η Αλγερία ήταν Γαλλική αποικία, ζουν σε γκέτο! (β)Οι μουσουλμάνοι είναι εν δυνάμει τρομοκράτες.Τρίτη γενιά πλέον Αλγερινοί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το ήσυχο και ήρεμο παιδί να αιματοκυλήσει τοκέντρο διασκέδασης νεαρώνπριν μερικά χρόνια στο Παρίσι, μετά από το φανατισμό του σε ταξίδι της μέσης ανατολής. (γ) Οι μουσουλμάνοι γενούν πολλά παιδιάμε συνέπεια γρήγορα να καταστούν πλειοψηφία.(δ) Έτσι θα κατακτήσουν της κράτη της Ευρώπης, χωρίς μια τουφεκιά.Ο μεγάλος κίνδυνος λοιπόν, η αλλοίωση της φυσιογνωμίας, της θρησκείας και της εθνικότητας της Ευρώπης.

Ο Ερντογάν, συνεπής εκτελεστής αυτού του δόλιου σχεδίου, ως φανατικός μουσουλμάνος ο ίδιος, στηριζόμενος στην φιλευσπλαχνία των ευρωπαίων, εμπαίζει όλη την Ευρώπη ότι θα μειώσει τους λαθρομετανάστες για να παίρνει κάτι εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην ουσία τους αυξάνει.Η ΕυρωπαϊκήΈνωση να σταματήσει αμέσως κάθε οικονομική βοήθεια προ στην Τουρκία!

Μια λογική απορία είναι γιατί οι δυστυχείς αυτοί μουσουλμάνοι δεν πηγαίνουν στις ομόθρησκες γειτονικές τους πλούσιες χώρες; Αν αυτοί δεν τους θέλουν γιατί να τους θέλουμεεμείς; 

Αυστηρό κλείσιμο των συνόρων από όλα τα κράτη της Ευρώπης λοιπόν, όσο είναι ακόμη καιρός!!! 

            ΝικόλαοςΑναγνωστάτος

            e-mail: nanagnostatos@gmail.com

            Thiakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου