Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΝΟΜΙΖΑ... ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"😜🤣🤦‍♂️Την άρση ασυλίας Ακρίτα μετά από μήνυση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι αποφάσισε ομόφωνα η Βουλή

 Την άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα αποφάσισε ομόφωνα η Βουλή με 264 ψήφους. Η απόφαση αυτή της Βουλής πάρθηκε μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει εις βάρος της η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση με αφορμή ανάρτηση που είχε κάνει η βουλευτής συγκρίνοντας τον Τάιλερ Μακμπέθ με τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Η Έλενα Ακρίτα είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας της

Στην τοποθέτησή της η κ. Ακρίτα ζήτησε την άρση της ασυλίας της -και μάλιστα ομόφωνα- και κάλεσε την κ. Γκραμπόφσκι ν’ αποφασίσει αν είναι ιδιώτης ή πολιτικό πρόσωπο. «Αν είναι ιδιώτης, την ανακοίνωση της μήνυσης έπρεπε να τη κάνει ο δικηγόρος της. Την έκανε όμως το Γραφείο του Πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά.

«Ως πολιτικοί μπορούμε να συγκρουόμαστε χωρίς να εμπλέκουμε οικογένειες και η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει δικαίωμα να ασκήσει έννομα μέσα. Θα κριθεί από τον φυσικό δικαστή η κ. Ακρίτα», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου