Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Με 3,1% προηγείται η Ν.Δ. σε γκάλοπ της MRB -Ανοίγει η ψαλίδα από το ΠαΣοΚ


http://www.parapolitika.gr/Portals/0/images/article_thumbs_cropped/gallop_parapolitika_600_375_-1520156843.jpg
Στο 3,1% ανεβαίνει η διαφορά μεταξύ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικής ψήφου στη συνδρομητική δημοσκόπηση που έχει διενεργηθεί με κάλπη για τις Εξαμηνιαίες Tάσεις της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB.
Στην ίδια δημοσκόπηση η διαφορά στην πρόθεση ψήφου στην οποία δεν έχει γίνει αναγωγή των εγκύρων και των αναποφάσιστων ψηφοφόρων είναι στο 2,1%.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης η ΝΔ συγκεντρώνει 22,9%, το ΠΑΣΟΚ 20,8%, το ΚΚΕ 8%, ο ΛΑΟΣ 5,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,3% και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 1,3%.
Στην εκτίμηση ψήφου - δηλαδή στον μαθηματικό υπολογισμό της ερώτησης της πρόθεσης ψήφου - η ΝΔ συγκεντρώνει 33,2%, το ΠΑΣΟΚ 30,1%, το ΚΚΕ 9,3%, ο ΛΑΟΣ 6,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,6%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,7%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,7% και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 1,5%.
Σύμφωνα με την εκτίμηση των εδρών στην περίπτωση που θα προέκυπτε, από τις εκλογές, Βουλή με 6 κόμματα, τότε το ΠΑΣΟΚ θα είχε 87 έδρες, η ΝΔ 145 έδρες, το ΚΚΕ 27, ο ΛΑΟΣ 18, ο ΣΥΡΙΖΑ 13 έδρες και οι Οικολόγοι Πράσινοι 10 έδρες.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου