Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο Πάγκαλος τίναξε στον αέρα το κλίμα συναίνεσης Βενιζέλου.Αποχώρησε από τη Βουλή η Ν.Δ. μόλις τώρα, ξαναγύρισε.


Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ Θ. Πάγκαλου και Κωνσταντίνου Τασούλα, όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε στην ομιλία του ότι το 1981 για πρώτη φορά είχαμε στη χώρα δημοκρατική κυβέρνηση.

Έξαλλος, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας πήρε το λόγο και ζήτησε από τον Θ. Πάγκαλο να ανακαλέσει αλλιώς η αξιωματική αντιπολίτευση θα αποχωρούσε από τη Βουλή όπως και έκανε παρά την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου  αναγκαστηκε να πάρει το λόγο προσπαθώντας να... διορθώσει την κίνηση Πάγκαλου και διευκρίνισε ότι το 1981, μετά από πολλές δεκαετίες, ήρθαν επιτέλους στην εξουσία κοινωνικές τάξεις που μέχρι τότε καταπιέζονταν.

Ο πρωθυπουργό ζητησε από τον Δ.Σιούφα που παρέμεινε στα έδρανα να μεσολαβήσει για να επανέλθουν οι βουλευτές της ΝΔ στην αίθουσα.

Το λόγο πήρε και ο Γ. Καρατζαφέρης που ζήτησε απο τον πρωθυπουργό να επαναφέρει στην τάξη τον Θ.Πάγκαλο λέγοντας ότι τορπιλίζει την σύναινεση. Έκανε άνοιγμα στην όλη κεντροδεξιά ζητώντας ανδριάντα του Κ.Καραμανλή στο προαύλιο της βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου