Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πείτε το μεγάλο όχι στον Έλληνα Γιέλτσιν…!!


Η Ελλάδα αναζητά τον δικό της Πουτιν που θα διώξει από την εξουσία το Γιέλτσιν της Ελλάδας και θα αναλάβει να καθαρίσει την χώρα από την κόπρο του Αυγείου.

O βρωμερός εθνοπροδότης Παπανδρέου λειτουργώντας ως ο Γιέλτσιν της Ελλάδας συνεπικουρούμενος από μια κάστα μικρών και...

μοιραίων βουλευτών του κόμματος του ετοιμάζεται να μεγαλώσει και να διευρύνει την προδοσία που ξεκίνησε σκόπιμα ο ίδιος με το μνημόνιο ένα.

Οι μικροί μοιραίοι και άβουλοι βουλευτές του καλούνται για μια ακόμη φορά να βάλουν την υπογραφή τους σε κάτι που ούτε οι ίδιοι πιστεύουν,αλλά άλλου είδους εξαρτήσεις πολιτικές οικονομικές και άλλες δεν τους αφήνουν να λειτουργήσουν με την συνείδηση και με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού που θα έπρεπε να διακρίνει τους εκπρόσωπους του λαού.



Προειδοποιούμε όλους αυτούς που θα τολμήσουν να στηρίξουν με την ψήφο τους την διάλυση και το ξεπούλημα της χώρας μας ότι θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε τους βήμα.
Στο πρώτο μνημόνιο μπορεί να υπήρχε το ελαφρυντικό ότι δεν ήξεραν, αυτή την φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, τώρα ξέρουν και η προδοσία τους σε αυτή την περίπτωση είναι καθ όλα συνειδητή εγκληματική πράξη κατά του λαού και του έθνους μας.

Καμία σιγουριά δεν θα πρέπει να αισθάνονται ψηφίζοντας το μνημόνιο –μεσοπρόθεσμο. Θα θεωρηθεί από τον λαό μας ως πράξη εσχάτης προδοσίας και θα ζητηθεί από τους δικαστές που θα τους δικάσουν που δεν θα είναι σίγουρα οι σημερινή δικαστική εξουσία να τους επιβληθεί ως τιμωρία για παραδειγματισμό η εσχάτη των ποινών.

Μην αισθάνεστε την σιγουριά του σήμερα, καλυτέρα και προς όφελος σας είναι να αισθανθείτε την αβεβαιότητα του αύριο που είναι πολύ κοντά.
Μην πέσετε θύματα προσωρινών ωφελημάτων αυτά δεν θα σας βοηθήσουν αύριο που θα είσαστε εκτός βουλής και που θα πρέπει να βρίσκεστε ανάμεσα μας.
Μην βαρύνετε τις οικογένειες σας και τα παιδιά σας με το στίγμα της προδοσίας. Προστατέψτε τον λαό που σας ανέδειξε σε αυτό το αξίωμα.
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ. !!!!!!!!
Για αυτούς που έχουν πάρει απόφαση να πουν το μεγάλο όχι.... Μην το ανακοινώνεται πουθενά γιατί θα πέσουν επάνω σας σαν τα κοράκια να σας εκβιάσουν να σας δωροδοκήσουν και να προσπαθήσουν να σας πείσουν να μην το κάνετε.
Κάντε τους την έκπληξη κατά την διαρκεια της ψηφοφορίας

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η λύση μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις!!


http://lalipouli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου