Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Προβάδισμα 5,5 μονάδες της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση


Στις 5,5 μονάδες βρίσκεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στα Επίκαιρα τα οποία κυκλοφορούν σήμερα.H Ν.Δ. παίρνει 30% και το ΠΑΣΟΚ 24,5%. Το ΚΚΕ φτάνει το 13%. Ο ΛΑ.Ο.Σ φτάνει το 7,5%,ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 7%, ενώ 5% παίρνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι και 3% το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη εμφανίζεται στο 1,5%.
www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου