Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οι "καταπιεσμένοι" ψευτομουφτήδες της Θράκης στη κηδεία του Ντεκτάς!

Οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες της Θράκης έσπευσαν στη κατεχόμενη Κύπρο για να παραστούν στη κηδεία του Ραούφ Ντεκτάς. Του ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του για να διχοτομήσει τη Κύπρο.

Οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες δεν χάνουν την ευκαιρία να....
προκαλούν.Πότε είναι η μαυροπράσινη “σημαία” της “ανεξάρτητης Θράκης” την οποία ξεδιάντροπα υψώνουν διάφοροι στη Θράκη και φαίνεται ότι οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες επικροτούν.

Τώρα θεώρησαν απαραίτητο να πάνε και να φωτογραφηθούν στη κηδεία του ανθρώπου που υποδέχτηκε τις δυνάμεις του Αττίλα …ως απελευθερωτικό στρατό και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Δεν φταίνε όμως οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες. Φταίνει τα απαράδεκτα ελληνικά κόμματα που στο βωμό της ψηφοθηρίας έχουν επιτρέψει να γίνονται στη Θράκη αυτά τα αίσχη.Ούτε καν το μήνυμα της πλειοψηφίας του κόσμου δεν μπόρεσαν να πάρουν χαμπάρι οι κομματικοί μηχανισμοί,όταν στις νομαρχιακές-δημοτικές εκλογές ο κόσμος αδιαφόρησε για τους συνδυασμούς που δήλωναν “τουρκικοί” και τους άφησε στην αφάνεια.Ούτε αυτό δεν λένε να καταλάβουν.

Συνεπώς τι φταίνε οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν...


http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου