Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Άννα Διαμαντοπούλου...“Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ είναι επικίνδυνη για τη χώρα”!

Βρωμάει και ζέχνει η υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ...Για αυτό και προσπαθούν σχεδόν όλοι από τα μεγάλα κεφάλια του ΠΑΣΟΚ να επέμβουν με κάθε τρόπο στη δικαιοσύνη...
Σειρά πήρε η Αννούλα...που μας θύμισε πως το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ έχει επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία...δλδ από αυτούς που μας έχουν στο χέρι.
Βέβαια αυτή η υπηρεσία δεν πρέπει να είναικαι πολύ αξιόπιστη γιατί και επί Σημίτη πάλι τα μας είχε επικυρώσει την λάθος στατιστική που μας έβαλε στο Ευρώ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε....

στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και τη διαβίβαση της δικογραφίας για διόγκωση του ελλείμματος στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας την “επικίνδυνη για τη χώρα”.

Η κα Διαμαντοπούλου, αφήνοντας αιχμές για τη στάση των οικονομικών εισαγγελέων, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι “μετά την αποτυχία από πρόσφατες πομπώδεις καταγγελίες, οι οποίες αποδείχθηκαν τελείως άδειες και κενές, υπήρξε μία δεύτερη κίνηση, η οποία είναι απολύτως επικίνδυνη για τη χώρα”.

“Τα στοιχεία αυτά έχουν επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και, με βάση αυτά, γίνεται η πιο δύσκολη και η πιο σημαντική διαπραγμάτευση που έκανε ποτέ η χώρα. Αμφισβήτηση αυτών των στοιχείων τινάζει στον αέρα όλη τη συζήτηση, που γίνεται τώρα».
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι οι εισαγγελείς “δεν έκαναν τον κόπο να καλέσουν ως μάρτυρα ούτε τον πρόεδρο της Eurostat”.
“Επειδή η ίδια έχω υποστεί το τι σημαίνει μη σωστή λειτουργία της Δικαιοσύνης με το τεράστιο θέμα των σχολικών βιβλίων, επειδή βλέπω ότι αυτά που γίνονται και με τον τρόπο που γίνονται από τους συγκεκριμένους εισαγγελείς, κρύβουν από νομική ιδεοληψία έως πολιτικό παιχνίδι, θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι εισαγγελείς”, υπογράμμισε.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται εντός των συνόρων αλλά και στο διεθνή χώρο κάντε like στην σελίδα του eglimatikotita.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου