Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τουρκικό δημοσίευμα: Γαλλία – Κύπρος υπέγραψαν στρατιωτική συνεργασία- μετά την έγκριση της Γενοκτονίας…

«Η Κύπρος και η Γαλλία υπέγραψαν πρόγραμμα συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων τους». Η ‘Ελληνική Κυπριακή Κυβέρνηση’ και η Γαλλία υπέγραψαν πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών για το 2012. Το ελληνικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με τον Ελληνικό Στρατό Εθνικής Φρουράς (RMMO), πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μετά από πρόσκληση του Διοικητή, αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση από την ελληνική πλευρά και των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων του αναπληρωτή Γενικού Διοικητή, ναυάρχου Philippe Combes και με την παρουσία του υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μετά τη συνάντησή τους ο Ηλιάδης και ο Combes , δήλωσαν ότι στα πλαίσια της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, υπέγραψαν πρόγραμμα συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Η επίσκεψη του ναυάρχου Philippe Combes επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις που έχουν οι δύο χώρες στον τομέα των ενόπλων δυνάμεων. Η Κύπρος και η Γαλλία αποφάσισαν να κάνουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις» είπε ο Ηλιάδης , ο οποίος δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις.
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου