Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η Ακρόπολη των τριών διαστάσεων

Μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τα μνημεία της Ακρόπολης των Αθηνών μέσα από τρισδιάστατες προβολές θα έχουν οι επισκέπτες του μουσείου της Ακρόπολης από το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου.
Η δεκάλεπτη ταινία "Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα", που πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική εποπτεία της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης, θα προβάλλεται από το....
προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας.
Στην ταινία παρουσιάζονται τα αρχαία μνημεία της Ακρόπολης από τα οποία ο επισκέπτης αντλεί χρήσιμες πληροφορίες για την κατανόηση των αρχιτεκτονικών γλυπτών που εκτίθενται στο Μουσείο.
Παρουσιάζεται η τοπογραφία της Ακρόπολης και των μνημείων της κατά την προϊστορική, την αρχαϊκή, αλλά κυρίως την κλασική εποχή. Μέσα από τρισδιάστατα μοντέλα των μνημείων, ο θεατής μπορεί να αναπλάσει με τη φαντασία του τη μορφή του Βράχου και των ναών του κατά τον χρυσό αιώνα του Περικλή.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή θα πραγματοποιούνται δύο προβολές στην αγγλική γλώσσα στις 11 π.μ. και στην ελληνική στις 12 το μεσημέρι, με εισιτήριο στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ.


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου