Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Άρθρο 60 του Συντάγματος της Ελλάδος: “Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση”!


Χθες ο ηγεμόνας της Μαξίμου με συνοπτικές διαδικασίες παραδειγματισμού και επίδειξης δύναμης διέγραψε τον βουλευτή της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη καταπατώντας για μια ακόμα φορά το Σύνταγμα της Ελλάδος για το οποίο ο ίδιος ορκίσθηκε …να το φυλάττει! Υπενθυμίζουμε όμως στον κ. Σαμαρά ότι αυτό που γράφει το άρθρο 60 του Συντάγματος είναι ότι: ” Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση“.
Αυτό που δεν γράφει το Σύνταγμα κύριε Σαμαρά αλλά το επιζητούν κάποιοι ηγέτες-νάνοι είναι ότι οι βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα να συμφωνούν με την γνώμη του εκάστοτε αρχηγού του κόμματος. Βέβαια ο κ. Σαμαράς και όλοι αυτοί που οδηγούν ένα λαό σαν πρόβατα επί σφαγή ενοχλούνται από την αντισυνταγματική στάση της Χρυσής Αυγής… Αιδώς Αργείοι ή μάλλον κατά το νεότερον ….Αιδώς Καλαματιανέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου