Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Βγήκαν οι κάτοικοι με τις καραμπίνες έξω.

Οι συλληφθέντες διέρρηξαν περίπου 4 σπίτια επί των οδών Δημοκρατίας και Εθνικής Αντιστάσεως!!Λίγο μετά τις 1 τα ξημερώματα, 2 αλλοδαποί άνοιξαν περίπου τέσσερα σπίτια στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως και Δημοκρατίας στην Αρτέμιδα!! Οι γείτονες άκουσαν το θόρυβο και κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έδωσε σήμα στην ομάδα 224 της ΔΙΑΣ Αρτέμιδος. Η ομάδα ΔΙΑΣ, παρόλο που είχε σχολάσει, έσπευσε αμέσως στον τόπο της διάρρηξης και συνέλαβε τον πρώτο κακοποιό. Ο δεύτερος αφού αντιλήφτηκε το γεγονός και είδε τους κατοίκους με τις καραμπίνες στα χέρια, προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από διπλανή στέγη. Χάρη στην αυτοθυσία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αρτέμιδος, ο δεύτερος κακοποιός συνελήφθη λίγη ώρα μετά! Οι άντρες της αστυνομίας βρήκαν μια τσάντα που είχε τα σύνεργα των διαρρηκτών χωρίς όμως να βρουν όπλα (πιθανολογείται να τα είχαν πετάξει λίγο πριν την σύλληψη για να γλιτώσουν χειρότερες κατηγορίες). Οι άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Α.Τ. Αρτέμιδος. Αξίζουν συγχαρητήρια στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αρτέμιδος για την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου