Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Σε "στρογγυλή τράπεζα" του Χάρβαρντ ο Γ.Παπανδρέου ο οποιος θα μεταδώσει τις .. γνώσεις του για την οικονομία. Αχ, Θεέ μου, τόσο γέλιο ΔΕΝ το αντέχουμε!

Τα μέλη του Ιnstitute of Politics (IOP) του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ θα συμμετάσχουν σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον κοσμήτορα του Χάρβαρντ, του τμήματος Δημόσιων Υπηρεσιών, Gene Corbin, ενώ ένας από τους συμμετέχοντες ο οποίος θα μεταδώσει και τις γνώσεις του, είναι ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως προβάλλεται μέσα από το site του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Βρε παιδιά, ρωτήστε και τους Έλληνες, πόσο τον εκτιμούν, μέχρι .. θανάτου λέμε...


Μάλιστα, στο site προωθείται το πρόγραμμα διδασκαλίας αλλά και οι διδάσκοντες σε σεμινάρια που θα μεταδώσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται για τις Πολιτικές Επιστήμες. Ένας από αυτούς είναι ο κ. Παπανδρέου !! το σεμινάριο του οποίου θεωρείται και ιδιαίτερα δημοφιλές από τους φοιτητές του Ινστιτούτου. Πλάκα κάνουν ε; Δεν μπορεί.



Επιπλέον, το IOP του Χάρβαρντ είχε βγάλει σε λοταρία το σεμινάριο του κ. Παπανδρέου που έτυχε θερμής αποδοχής κι έκλεισε πολύ γρήγορα λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος των φοιτητών. Τελικά 'εχουν πολύ χιούμορ οι φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου