Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Αντώνης Σαμαράς: ο Έλληνας μεταρρυθμιστής»

«Αντώνης Σαμαράς: ο Έλληνας μεταρρυθμιστής», τιτλοφορεί σημερινό δημοσίευμά της η αυστριακή οικονομική...
εφημερίδα «Wirtschaftsblatt», στο οποίο σημειώνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέπληξε πολλούς στις Βρυξέλλες, καθώς μόλις πριν από ένα χρόνο η χώρα βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και τώρα γίνεται λόγος για μια ιστορία επιτυχίας.

Όπως αναφέρεται στη συνέχεια, ένα χρόνο μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει αποκτήσει στις Βρυξέλλες τη φήμη ενός εγγυητή των μεταρρυθμίσεων και, όπως δήλωσε ο επίτροπος Όλι Ρεν, ο πρωθυπουργός έχει εκπλήξει πολλούς με την ικανότητά του να διατηρήσει τη μεταρρυθμιστική πορεία και με τον τρόπο αυτό να αποκαταστήσει και πάλι την εμπιστοσύνη απέναντι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρισκόμενος τώρα εδώ και έντεκα μήνες στη θέση του πρωθυπουργού, ο συντηρητικός Αντ. Σαμαράς, ως πολιτικός της αντιπολίτευσης, συγκαταλεγόταν στους δριμείς επικριτές των μέτρων σταθεροποίησης. Την περασμένη εβδομάδα, οι υπουργοί της Ευρωζώνης, εκτιμώντας ότι εκπληρώνονται οι όροι, αποδέσμευσαν την επόμενη δόση, ύψους 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, του δανείου προς την Ελλάδα.

Μόλις πριν από έναν χρόνο, η χώρα βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ενώ τώρα, παρόλη τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και ποσοστό- ρεκόρ σε ανεργία, ο Αντ. Σαμαράς κάνει λόγο για μια «ελληνική ιστορία επιτυχίας» και θέλει να οδηγήσει, τον επόμενο χρόνο, την Αθήνα πίσω στις κεφαλαιαγορές, επισημαίνει η εφημερίδα.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου