Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ο Τσουκάτος του Τσίπρα! Βόμβα! Σύμβουλος του πρωθυπουργού, έπαιρνε χρήματα από τον… Σόρος – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα για στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα που έπαιρνε χρήματα από το Ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος οι πληροφορίες λένε οτι τάβαζε όπως ο Τσουκάτος στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρός Θεού .... ο Τσίπρας δεν ήξερε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα - λέμε τώρα-.  Πρόκειται -σύμφωνα με το δημοσίευμα μετά από έρευνα στα DC LEAKS-  για τον...
Ματθαίο Τσιμπάκη ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως «είχα ανάγκη από χρήματα. Που είναι το κακό;». Ο Ματθαίος Τσιμπάκης είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού στα social media…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου