Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

«Μαύρη τρύπα» για τους πρόσφυγες η Ελλάδα-Αλβανοί προωθούν κλοπιμαία - ναρκωτικά - πουτάνες στα κέντρα λαθροπροσφύγων

«Μαύρη τρύπα» για τους πρόσφυγες η Ελλάδα-Αλβανοί προωθούν ναρκωτικά στα κέντρα προσφύγων
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.  Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «πάρτυ» από ναρκωτικά, πορνεία και δουλεμπόριο γίνεται από Αλαβνούς μέσα στα κέντρα διαμονής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο «χιλιάδες λαθρομετανάστες... πέφτουν θύματα εγκληματικών ομάδων από Αλβανούς που τους αντιμετωπίζουν ως ιδανικά θύματα για πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών και δουλεμπόριο» και υπογραμμίζει πως «οι πληροφορίες για τις ανησυχητικά επικίνδυνες καταστάσεις σε πολλές από τις εγκαταστάσεις για τους πρόσφυγες φτάνουν σε μια στιγμή κατά την οποία η ελληνική κυβέρνηση προχωρά στη δημιουργία τεσσάρων νέων κέντρων φιλοξενίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του υπερπληθυσμού».  Γράφει η Helen Smith για τον Guardian: «Με 55 κέντρα φιλοξενίας σε όλη τη χώρα η Ελλάδα έχει στην πράξη γίνει "μαύρη τρύπα" για τους πρόσφυγες αφού η ΕΕ και οι βαλκανικές χώρες έχουν κλείσει τα σύνορά τους προκειμένου να τους αποκλείσουν. Σε ιδιωτικές συζητήσεις αρκετοί Έλληνες αξιωματούχοι εκφράζουν την ανησυχία τους ότι οι αριθμοί των μεταναστών αυξάνονται καθώς υπάρχουν ανησυχητικά σημάδια ότι η συμφωνία που υπεγράφη πριν από 5 μήνες ανάμεσα σε ΕΕ και Τουρκία είναι έτοιμη να καταρρεύσει».  Το σκηνικό μυρίζει «μπαρούτι» καθώς χιλιάδες είναι οι εγκλωβισμένοι που περιμένουν άσυλο και οι διαμαρτυρίες τους για τις συνθήκες διαμονής τους, τα ναρκωτικά και τη σεξουαλική κακοποίηση, μπορεί να φέρει «έκρηξη» και ξεσηκωμό ανά την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου