Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η πολιτεία γιατί δεν κάνει κάτι να προστατέψει τους αδαείς από τον Σώρρα ; ; ;

Συγχώμη για τον χαρακτηρισμό αλλά είστε πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Είναι δυνατό στην γενέτειρα του Κολοκοτρώνη και όχι μόνο να γίνονται τέτοια πράγματα .
Ένας διεθνής απατεώνας που λέει ότι του κατέβει έχει στήσει μαγαζάκι γωνία και τα ΖΩΑ τρέχουν να κάνουν μαζί του ΤΙ?
 Απορώ που η πολιτεία γνωρίζοντας τι εστί Σ(Ψ) ώρρας δεν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες να προστατέψει τους αδαείς και τους απελπισμένους.
Το νερό του Καματερού ...θεομπαίχτες .
Όταν παίζεις με ένα ταλαιπωρημένο λαό και κερδοσκοπείς πάνω από τον πόνο του με τον μανδύα της δήθεν εξάλειψης του χρέους , τάζοντας χωρίς να σε ελέγχει ουδείς τότε Κυριε Πρωθυπουργέ , Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης οφείλετε να τον μαζέψετε τον αγύρτη και να τον κλείσετε πίσω από τα κάγκελα.
Εικόνες τριτοκοσμικές, ούτε στην Μποτσουάνα .....και βέβαια κάποια κανάλια της συμφοράς και κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι παπαγαλάκια του έδιναν βήμα να λανσάρετε ως σωτήρας.
Ποσοστά έχουν ?

Αθανάσιος Μπέλτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου