Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Η Ομογένεια με υπερηφάνεια παρευλάνει για την εθνική επέτειο 25ης Μαρτίου στο Τάρπον Σπρινγκς

Άρχισαν οι παρελάσεις της Ομογένειας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με πρώτη αυτή που θα γίνει στο φημισμένο «Ελληνικό Χωριό», Τάρπον Σπρινγκς. Οργανωτής της παρέλασης αυτής στη Φλόριδα, είναι ανεξάρτητη επιτροπή, που λειτουργεί γι’ αυτό το σκοπό...
«Είμαστε έτοιμοι για μια λαμπρή παρέλαση για να τιμήσουμε την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης, Κώστας Σισόης. Φέτος θα υπάρχουν στον εορτασμό 15 άρματα ομογενειακών οργανώσεων και κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων τμημάτων τους, σχολείων και χορευτικών ομάδων.
Θα παρελάσουν, όπως και άλλες χρονιές, ομογενειακοί φορείς της ανατολικής Φλόριδας, αλλά και άλλων περιοχών, όπως από το Μαϊάμι, τη Σαρασότα και το Μέλμπουρν. Μετά από χρόνια, αναμένεται φέτος να παρελάσουν και εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς από την Ελλάδα, τους οποίους αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Ομογένεια της Φλόριδας. Συγκεκριμένα, πρόκειται να είναι ένα μέρος του αγήματος ευζώνων που θα παρελάσουν την επόμενη Κυριακή, 26 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη. Θα παρελάσουν, επίσης στη Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου