Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Καναδάς: Οι ισλαμιστές καλούν σε σκοτωμούς απίστων. Αντίστροφη μέτρηση για βιαιότητες


Καναδάς: Οι ισλαμιστές καλούν σε σκοτωμούς απίστων
 

Ιμάμηδες σε καναδικά τζαμιά καλούν τους μουσουλμάνους προσκυνητές να τιμωρήσουν τους «άπιστους», σύμφωνα με δημοσιεύματα καναδικών εφημερίδων. Μάλιστα, οι ισλαμιστές φαίνεται να έχουν εκδώσει δικές τους «λίστες επιθέσεων» στις οποίες έχουν σημειώσει σπίτια που μένουν Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι και χριστιανοί!...   Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τζαμιά σε περιοχές του Τορόντο, όσο πάνε και αυξάνονται λόγω και της αυξανόμενης προσέλευσης μουσουλμάνων από σκληροπυρηνικές ισλαμικές χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και του Ιράκ, ενώ πολλές φορές οι άδειες ανοικοδόμησης νέων κτηρίων προσευχής, τίθενται υπό ευνοϊκότερο καθεστώς σε σχέση με τις άδειες ανοικοδόμησης σπιτιών ή σχολείων! Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ισλαμιστές έχουν επιτεθεί σε μαγαζιά Εβραίων ή στη συναγωγή του Οντάριο, ενώ αρκετοί καταγγέλουν ότι λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής τους και των οικογενειών τους.   Όπως αναφέρεται, πολλοί Εβραίοι έχουν κατακλύσει το δημαρχείο του Οντάριο για παράπονα και καταγγελίες σχετικά με τις διαθέσεις των μουσουλμάνων, αλλά η δήμαρχος Linda Jeffrey σε δηλώσεις της, δείχνει να μην ανησυχεί και να λέει ότι «όλα αυτά τα περιστατικά αποτελούν μεμονωμένα κρούσματα και δεν εκφράζουν την πλειοψηφική μερίδα των μουσουλμάνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου