Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Τσούγκρισε και ράγισε τον Τσίπρα η Παγκόσμια Τράπεζα - "Δύσκολο για μας να δώσουμε δάνειο, θα έπρεπε να το στηρίξει κι η Ζιμπάμπουε"


"Τσούγκρισε και ράγισε" τα σχέδια της κυβέρνησης Τσιπροκαμμένων που έχει καταθέσει αίτημα για χρηματοδότηση από την Παγκόσμια Τράπεζα προγράμματος σχεδιασμού αντιμετώπισης της ανεργίας με δάνειο 3 δις ευρώ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ χαρακτήρισε...
ως ανώριμη εξέλιξη τη συμμετοχή της Παγκόσμιας Τράπεζας σε ένα μεγάλο οικονομικό πακέτο για την Ελλάδα.

Επίσης δήλωσε πως κάτι τέτοιο είναι ένα “εντελώς διαφορετικό βήμα για εμάς”, το οποίο θα απαιτούσε την υποστήριξη μελών όπως του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, καθώς και φτωχώτερων χωρών όπως της Ζιμπάμπουε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δρ. Κιμ δήλωσε ότι δεν έχει ληφθεί καν απόφαση ως προς το αν θα τεθεί το ελληνικό αίτημα προς συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς θα προκαλούσε ενδεχομένως μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου