Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ νεαρός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ! Άγριο ΞΥΛΟ στη Χίο...

Άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν ακόμη μία φορά στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας.
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε νεαρό μετανάστη από το Ιράκ τον οποίο ξυλοφόρτωσαν άγρια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναίσθητος.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς και τραύματα σε όλο του το σώμα, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη αφού το άτυχο θύμα δίνει μάχη
για να κρατηθεί στη ζωή.
Αργά το βράδυ μεταφέρθηκε με πτήση του ΕΚΑΒ, με αεροσκάφος C-130 σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στον καταυλισμό των μεταναστών για τη σύλληψη των δραστών.
Πηγή: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου