Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

«ΕΓΡΑΨΕ» Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Πληρώσαμε 100 δις για να μάθει ένας άσχετος οικονομικά»

Να αποδομήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη επιχείρησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, λέγοντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών
βασίστηκε στην «ασχετοσύνη» του Αλέξη Τσίπρα στα οικονομικά».
Παρομοιάζοντας τον κ. Βαρουφάκη με τον «Ρασπούτιν, που πήγε στο παλάτι και γοήτευσε την τσαρίνα», ο κ. Τατσόπουλος εξήγησε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν περίμενε ότι θα γίνει πρωθυπουργός, πριν από έξι χρόνια ήταν στο 3%» και έτσι ήταν εύκολο για τον πρώην ΥΠΟΙΚ να τον… σαγηνεύσει με τις γνώσεις του στα οικονομικά, καθώς ο πρωθυπουργός ήταν… οικονομικά αναλφάβητος.

Όπως υποστήριξε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, «τα πράγματα σήμερα κάπως έχουν βελτιωθεί, ωστόσο δεν είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να πληρώνει, για να κάνει μαθήματα οικονομικών ο Τσίπρας»…

Χαρακτηριστικά ο κύριος Τατσόπουλος είπε «πληρώσαμε 100 δις για να μάθει ένας άσχετος οικονομικά, πολύ ακριβό φροντιστήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου