Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΠαΤΕΡΑΣ Εβγαζε στο κλαρί απο τα 11 !! την 14χρονη σήμερα κορούλα του για 5 - 20 ευρώ !!

Θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη ένα ανθρωπόμορφο τέρας, που εξανάγκαζε την κορούλα του να συνευρίσκεται ερωτικά με ηλικιωμένους -κυρίως- κατοίκους της Καλύμνου και της Κω από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών! Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται γνωστοί οικογενειάρχες και επιφανείς επιχειρηματίες των δύο νησιών, που δεν δίσταζαν να κάνουν πληρωμένο σεξ με ένα παιδί!...
Ο πα-τέρας ξεπουλούσε επί τρία χρόνια την αθωότητα της 14χρονης -σήμερα- κορούλας του με αντίτιμο 5 ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις έφτανε τα 20 ευρώ.
Σε διάσταση
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αδίστακτος Καλύμνιος, που συνελήφθη στην Κω, βρισκόταν σε διάσταση με τη μητέρα του θύματος και -δυστυχώς- πήρε την επιμέλεια του παιδιού.
Δίχως ίχνος ευαισθησίας, «ψάρευε» παιδεραστές -κυρίως από το νησί των σφουγγαράδων- αλλά και κατοίκους της γειτονικής Κω και, αφού κατόρθωνε να κεντρίζει το ενδιαφέρον τους και εξασφάλιζε την εχεμύθειά τους, τους έκλεινε ραντεβού στην Κάλυμνο για να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη μαθήτρια, αδιαφορώντας για την αθώα ψυχούλα που έκαναν κομμάτια.
Επειτα από τρία μαρτυρικά χρόνια η 14χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στην κόλαση που ζούσε και αποφάσισε να αποκαλύψει το δράμα της σε συγγενικά πρόσωπα, τα οποία έσπευσαν να καταγγείλουν την υπόθεση στην Αστυνομία.
Αμέσως κινητοποιήθηκε δύναμη του Τμήματος Καλύμνου, ενώ δόθηκε σήμα και στις Αρχές της Κω, όπου συνελήφθη ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Πάντως, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν εκείνους που πλήρωναν για να απολαύσουν το άγουρο κορμάκι του ανήλικου κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου