Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

“ΚΟΡΩΝΑ –ΓΡΑΜΜΑΤΑ”, “ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ” & “ΚΛΗΡΩΣΗ” ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ


Και όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λύσει τα δύσκολα προβλήματα λήψης αποφάσεων και αντικειμενικής επιλογής στην διακυβέρνησή του με …ευρηματικούς τρόπους:
1. Όσον αφορά στην λήψη αποφάσεων για την ΤΥΧΗ της χώρας, παίζοντας ΚΟΡΩΝΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
(Δεν μιλάμε πλέον για μέλλον, αφού απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό, αλλά για καθαρή τύχη όπως αποδεικνύεται καθημερινά και ιδιαίτερα με τις Βαρουφάκειες αποκαλύψεις).

2. Σε όσα άλλα θέματα υφίσταται ζήτημα αξιολόγησης και αντικειμενικών κριτηρίων επιλογής, με δύο εξίσου ευρηματικούς και πανεύκολους τρόπους:
• Με την ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ (εξ αίματος, εξ αγχιστείας, ιδεολογική, κλπ)

• και με ΚΛΗΡΩΣΗ.
Και μάλιστα με αυτήν την σειρά, πρώτα θα επιλέγει τους συγγενείς, φίλους κλπ. και όταν τελειώσουν αυτοί, η κλήρωση θα είναι η λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου