Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΡΟΜΠΕΣ!! Ξέχασαν οτι τον διόρισαν και τον ξαναδιορίζουν. Ντίμης Αργυρόπουλος των ΑΝΕΛ! Αρνείται τον διορισμό στον ΟΑΣΘ επειδή είναι ... ήδη στο ΛΑΪΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγαλόψυχος… ο Ντίμης Αργυρόπουλος των ΑΝΕΛ! Αρνείται τον διορισμό στον ΟΑΣΘ επειδή είναι ήδη στο ΛΑΪΚΟΚατακραυγή τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στο Διαδίκτυο έχουν προκαλέσει οι διορισμοί στον ΟΑΣΘ, με αιχμή βεβαίως τον πατέρα του Νίκου Παππά, Στέλιο. Ανάμεσα όμως στα πρόσωπα που κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν σίγουρα αυτό του Δημήτρη (Ντίμη) Αργυρόπουλου, που ανακοινώθηκε ως μέλος στην ΑΣΥΘ, που θα ανήκει στο νέο ΟΑΣΘ. Ποιός είναι ο Ντίμης Αργυρόπουλος...
Ο Ντίμης Αργυρόπουλος είναι Συνταξιούχος Ξένος Ανταποκριτής και γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948 και από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το φωτορεπορτάζ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το 1968 οι δραστηριότητες του μεταφέρονται στην Αθήνα όπου συνεχίζει το φωτορεπορτάζ για λογαριασμό του Αθηναϊκού Τύπου και των εφημερίδων της Βόρειας Ελλάδας.
Είναι μέλος της Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Ελλάδας από το 1970 και μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ελλάδας) από το 1976. Απέτυχε να εκλεγεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Παράλληλα είναι μέλος  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής.
Η ανάρτηση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Βέβαια, ο κ. Αργυρόπουλος ήταν αυτός που έγραφε το 2013 στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι θα φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Ιδού και το σχετικό μήνυμα
Ο ίδιος βέβαια με χθεσινή του ανάρτηση, μετά την ανακοίνωσή του διορισμού του στον ΟΑΣΘ, το αρνήθηκε και επιτέθηκε στη ΝΔ, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας: «Βρε αθεόφοβοι εκεί στα κάτω της Πειραιώς πρώην συγγρου ξέρετε να διαβάζεται ελληνικά ;;; γράφεται ότι εγώ έγραψα να φυτέψουν σφαίρα στον Στουρνάρα ενώ εγώ έγραψα υπουργέ πρόσεχε μην σου την φυτέψουν τα ζώα. Με τέτοια ελληνικα που ξέρετε στην Πειραιώς πως θα κυβερνήσετε αγράμματοι λαμόγια της πολιτικής ζωής του τόπου που τον καταστρέψατε και τώρα ζητάτε και τα ρέστα γιατί δεν είστε στα πράγματα και σας κόπηκε η μάσα».

Αρνήθηκε το διορισμό του στην ΑΣΥΘ επειδή είναι μέλος στο ΔΣ του ΛΑΪΚΟΥ
Παράλληλα, θέλοντας να αναδείξει τη… μεγαλοψυχία του αρνείται το διορισμό του στην ΑΣΥΘ, που τον τοποθέτησαν οι ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας, όπως λέει πως προσφέρει πολλά περισσότερα σε ένα Ιδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας, καθώς είναι και στο Δ.Σ. του Λαϊκού Νοσοκομείου και διαμένει στην Αθήνα.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook:
«Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονικη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονικη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του Γνα Λαικου είναι πιο επικοδομιτικος γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ιδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας . Ευχαρίστησα τον πρόεδρο μας για την επιλογή του αλλά παράμενω στις επαλξεις του Γνα Λαικου.
Επειδή έχω το γνωθεις σ ´ αυτόν οι κινήσεις είναι σώστε και μετρημένες .θελω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θεση.Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου