Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Δείτε την απάντηση της Ρωσίας! Αυτοί είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

Μαζική αύξηση στην αγορά των ντόπιων προϊόντων παρουσιάζει η Ρωσία, μετά το εμπάργκο στις εισαγωγές τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.
Οι Ρώσοι δείχνουν ότι το εμπάργκο τους έχει κάνει πιο παραγωγικούς, καθώς η απαγόρευση ενισχύει τον γεωργικό τομέα, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Γεωργίας Αλεξάντερ Τκατσόφ. 

Οι πολίτες της χώρας αγοράζουν από ντόπιους παραγωγούς προϊόντα όπως κρέας, λαχανικά και γαλακτομικά, ενώ, ότι δεν παράγεται στη Ρωσία εισάγεται από την κεντρική Ασία.
Η Ρωσία αποτελεί την απόδειξη ότι παρά το εμπάργκο και τις κυρώσεις, μπορεί να εκμεταλλευτεί τη γη της και να είναι αυτάρκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου