Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

"Ξαναχτύπησε" κυβερνητικός βουλευτής για τα σοβιετικά καθεστώτα!
Νέες απίστευτες δηλώσεις.  Αυτή τη φορά σειρά είχε μετά τους Κοντονή και Κυρίτση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης , χαρακτηρίζοντας πολύ σωστή την ενέργεια του Υπουργού Δικαιοσύνης για αποχώρηση της Ελλάδας από το συνέδριο για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών κρατών....
 Ο ίδιος αν και απέφυγε να απαντήσει για τα εγκλήματα του καθεστώτος Στάλιν τόνισε:  "Η η ενέργεια του κ. Κοντονή είναι πολύ σωστή γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει μια έμμεση αναβίωση του ναζισμού που επιχειρείται σε ορισμένες χώρες με την ιστορική του δικαίωση. Για τα δημοκρατικά θέματα σε χώρες του κομμουνισμού μίλησε για πρώτη η αριστερά το '60".  Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις , αν και καθυστερημένες, υπάρχουν μέσα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, με το θέμα των κομμουνιστικών εγκλημάτων του παρελθόντος να μετατρέπεται σε μεγάλη πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου